Endnu en lækker eftermiddag med super helten ;-)

Måtte bare se ham inden vi skulle på ferie…

Såååååå jeg fik booket et værelse på et ret ok hotel i Kastrup…

Jeg ankommer tidligere end ham og når lige at slappe lidt, tage et langt bad og gøre mig i stand…tar en catsuit på, med hul forneden ;-)….

Vi skriver lidt sammen op til, om at måske jeg ligger og leger når han kommer…og at han bare skal gå ind….

Super spændt ligger jeg mig på sengen med en virrende dildo, sender ham et billede…og han skriver han er såååå meget ved at være der….høre en dør gå ved siden af, og skjuler mig lidt, ved han er på vej op….høre nu min dør der står på klem….og ind kommer han….jeg har stukket dildoen op, er drivende våd….og har den største lyst…

Han smiler sit frække smil…og vi kysser god dag….han lurer lidt…og vi sludre let om døren der gik ved siden af….men som aftalt…tar han tørklædet og binder for mine øjne, jeg mærker min vejrtrækning bliver hurtigere….og høre hver en lyd, indtil han skruer op for musikken….

Mærker hans blide hænder på mig….og han spreder let mine ben…nusser mine inderlår….og jeg stønner nu…dildoen er stadig i mig….og jeg strammer om den så den rammer endnu dybere….så tændt….han trykker let på den ;-)….og jeg prøver at ligge stille og være afslappet, men kæmper en indre kamp…har bare lyst til han flår den ud og tar mig hårdt…min tålmodighed kommer virkelig på prøve…

Heldigvis vare det ikke længe før han tar den ud og giver mig hvad jeg sukker efter, hans lækre pik. Hårdt og lige på. Han læser mig så godt og ved præcis hvornår han skal give den gas og lade mig komme, og hvornår han skal pirre mig, hvornår han skal lege med mig, også bagi, han bruger mig på den frækkeste måde, bruger legetøjet der ligger fremme på mig. Jeg har bind for øjnene længe, og jeg mister al form for tidsfornemmelse, og giver mig hen på den lækreste måde, selvom min kontrol kommer lidt på prøve.

Til sidst er alt et stort rod og bindet ryger af mine øjne, og vi tar den sidste omgang intenst, jeg sutter ham, til han kommer udover min mund, ansigt og bryster.

Legen er bare lækker med ham, og vi når som regel alle mulige frække stillinger… måske lidt kortere tid denne gang…..

Comments are closed.