Min årlige date med strandløven…

Denne lækre mand mødte jeg på vores første Vesterlyng besøg. Han er nok en af de få, hvor jeg tænkte wow en lækker mand… men det gjorde jeg, han kom gående i sandet, med bare tæer, bukserne smurt op og pæn skjorte på…. Vi havde en fræk tid dernede, og endte med at sludre med ham, og vi fortalte hvad vi hed de forskellige steder.. siden skrev vi lidt sammen her og der og det viste sig han har sommerhus i nærheden af vores… sååååå vi ses altid lige en gang eller 2 i løbet af sommeren, og har gjort det 3-4 år nu 🙂 

Jeg tænker faktisk samme om denne lækre mand da kommer cyklende ind på grunden. Vi har bygget nyt hus i mellemtiden, så der bliver lige vist lidt frem. Vi sludrer om løst og fast, og det triste vejr pt….men jeg bliver som altid nød til lige at kysse lidt på ham, mega dejlige frække kys, der hurtigt tænder os begge 2, og vi smutter ind i soveværelset, hurtigt ryger kludene, og jeg ender med at sutte ham, og derefter roder vi bare rundt, han leger med mig, han slikker mig, får mig til at sprøjte udover ham, kysser slikker og bare nyder hinanden…. Inden han finder et kondom frem og tar mig…. Først missionær, indtil jeg hæst siger ta mig bagfra, hvilket han gør, på den frækkeste måde, hårdt og lige på, som jeg nyder aller mest. 

Han er tæt på at komme og trækker sig ud, jeg tar hans kondom af og begynder at sutte ham og lege med ham igen, men han overtager den og sætter sig over mig, spiller sin pik, super frækt, og det var ikke længe før den hvide sperm vælter ud over mig, over min mave, mine bryster og mit ansigt, det er vist længe siden han er kommet…. 

Fræk fyr….og vi bliver enige om at vi skal da ses oftere…..

Comments are closed.