Tur på stranden…..

En sød… måske lidt stille fyr skriver et sødt brev eller….. for han skriver jeg nok er lidt for fræk til ham…. Er jeg det? ser nogen mig sån, kan man være det i det hele taget…

Jeg skriver tilbage at min søgning jo nok ( synes jeg selv ) er meget i den milde ende. Vi skriver lidt mere frem og tilbage og ender faktisk med at aftale en gåtur for at se hinanden an, han er sød og kommer op til mig.

Vi aftaler at mødes ved en strand / skov, super hyggeligt sted, og der plejer ikke at være helt fyldt og alligevel heller ikke menneske tomt, han er der allerede da jeg ankommer, ser super sød ud og en pæn mand. 

Vi krammer og siger hej, og sludrer let, går ned på stranden, og snakker stille og roligt om lidt af det hele, efter lidt tid tar han min hånd, super dejligt og jeg nyder at bare gå der og være tilstede og nyde livet. Vi finder et sted vi kan sidde på en lang træstamme der ligger ned, denne er ikke rigtig behagelig, men dejligt at kunne se ham i øjenene…. vi sludrer let, eller nok mest mig der spørger om alt muligt… men han svarer sødt og dejligt lige at finde ud af lidt om ham…

Der går Ikke lang tid før han forsigtigt bøjer sig over mod mig, og vi kysser, først ret forsigtigt, men de bliver hurtigt mere intense, på den dejlige måde, jeg smiler let, for han er faktisk super sød, og meget mild. vi sludrer lidt mere og kysser lidt mere.

Mere modige, tar han min hånd og ligger uden på sine bukser, jeg mærker den voksende bule, og smiler endnu mere, for det er ikke en lille bule, det er en lækker bule, som jeg nu sidder og nusser udenpå hans shorts, i mellem de frække kys, og der ind imellem kommer en enkelt forbipasserende, hvor vi stopper op og sludrer videre. Vi kysser mere og hans hånd finder vejen ind under mine stramme shorts, han mærker let, smiler, og tar sin finger op og sutter på den, jeg kysser ham, frække lækre kys. Jeg bliver nød til at mærke ham mere, åbner med hans hjælp hans bukser, og den lækreste pik kommer frem. Jeg kunne ha bukket mig og suttet ham, men jeg nøjes med at spille den, han er så våd på spidsen, næsten så min mund løber i vand, og tanken om det er spildt er der.

Har så meget lyst til mere, men vigtigt for mig, jeg igen ikke er en tilfældig udløsning på en strand. 

Leger med ham, sludrer, kysser, og får ondt i numsen af at sidde på træet, så vi beslutter os for at gå, vi går stille og roligt, hånd i hånd, pirrende at gå offentligt med en anden mand i hånden, nede af stranden ser vi nogen bade, 4 smukke voksne kvinder, uden en trævl på kroppen, vi kigger nysggerigt inden vi vender om, går igennem skoven, inden vi finder vores biler, kysser igen, og han går om bag mig, holder fast i mig og presser sig op mod ham, frækkeste måde kan jeg mærke han igen er hård, vi står lidt og bare nyder liderligheden tror jeg, inden der kommer nogen, og vi kysser og siger farvel…

Sød fyr 🙂 måske det kan føre til mere…. Måske ikke….

Comments are closed.