Klubber

Secret – Cita – Playa del Ingles:

Dette er den største og en af de nyeste klubber på øen. Den er 900 kvm stor og helt nyindrettet i super dejlig stil, med en stor bar man kommer ind til, hvor det skønne par som har den eller deres søde bartender altid er klar til at tage imod folk, på en meget afslappet og hyggelig måde. Nye får som regel en rundtur i klubben hvis det ønskes.

Den er bygget i et stort rum, som måske ved første øjekast kan virke meget stor, men alligevel er der en super dejlig og hyggelig stemning. Der er nogle skønne legerum, både nogle store og nogle mere private. Der findes desuden et parområde hvor singler slet ikke må komme. Der findes også en stor lækker jacuzzi og et flot stort bruseområde.

Der er altid rigtig pænt og rent og kondomer findes at tage i baren. Garderobe skabe med håndklæder i og selvfølgelig egen nøgle, udleveres gerne ved ankomst.

Der kommer både spaniere og turister i klubben, så der er som regel en ret fræk stemning…

Dette er absolut en af vores favorit klubber 🙂

Se evt. mere på klubbens hjemmeside http://www.swingersclubsecret.com.

Fun4all – Cita – Playa del Ingles:

Fun4all er en mindre og intim klub, og i en noget anden stil end de andre, der er en hyggelig stemning og helt klart en klub, hvor folk danser meget, så flirt og li’r er i højsædet….Vi oplevede nok mindre leg i den….. Andet end det der selvfølgelig bare så’n sker midt i baren 😉 Men klart et sted hvor der ofte er en del folk, i alle aldre….

 

2×2 – La Sandia – Playa del Ingles:

2×2 er en hyggelig swingerklub som før lå i Cita. De har nu fået nye lækre lokaler med en del mere plads. De nye lokaler i La Sandia er super fine. Stort bar og danse område og et rigtigt stort legeområde med mange rum og sågar en bil man kan lege i…..Der kommer mange forskellige mennesker og det er nok stedet hvor der er flest muligheder for at finde de frække single fyre.

This post is also available in: enEnglish (English)