Kemimøder / gåtur….

Møde nr 1 🙂

En virkelig dejlig fyr skriver til mig på Scor. Hurtigt finder vi faktisk frem til en aftale et par dage senere, og vores skriverier bliver mere og mere intense indtil mødet, og vi bliver nærmest enige om at det er lidt for godt til at være sandt og lidt bange for at det nu ikke klikkede i virkligheden…. Men 5 dage efter første brev mødes vi….

Virkelig en lækker mand, hans skæg var pænt klippet, de aller dejligste øjne, et mildt sind, vi gik en lang dejlig kold tur, satte os på en bænk og sludrede, men det var koldt, en af de koldeste dage denne vinter…. Men var varm og lun i hans selskab, som jeg nød, nød hans flirten og hyggelige måde at være på. Men efter 2 timer blev det alligevel lidt koldt, og vi blev enige om at vi skulle hjem… små sludrede og krammede, og kigger på hinanden og kysser, det dejligste kys, et let kys, blidt, blødt og dejligt…

Møde nr 2 🙂

Stadig virkelig koldt, men med den største lyst til at ses igen hurtigt, så bare 4 dage efter mødes vi igen, denne gang i den smukkeste skov i Jyderup. Vi siger hej med kram og kys, så dejligt at se ham igen, hans dejlige øjne der kigger, hans søde smil, blide stemme og skønne måde at være på.

Vi går en lang dejlig tur, nogen gange hånd i hånd, andre gange bare lidt stille og kigger på hinanden, vi stopper et par gange, kysser, de dejligste blide kys, de dejligste læber, kys der går igennem mig med den dejligste varme, og som på en måde tænder mig og gør mig så nysgerrig på ham. Med den største lyst til mere med ham. Ikke kun ren rå sex, men lidt dybere relation måske.

Møde nr.3

Han var på arbejde oppe ved os og vi blev enige om at mødes allerede igen, med de dejligste sommerfugle, små smil ses vi først på en parkerings plads, et hurtigt kram og så køre vi videre til en strand tæt ved mig, vi går en tur, men det er trist vejr, og vi er meget mere i humør til at sidde i bilen, så vi trasker hurtigt tilbage til bilen, og sætter os ind på bagsædet. Sludrer let om alt muligt, hans job, børn, og hvad der sker i vores liv.

Små berøringer, hånden på mit lår, smil, og kys. De dejligste kys der udviklede sig på den frækkeste måde, den dejligste måde og meget mere intenst end det havde været før, på den dejligste måde, og samtidig tændte det os begge 2 helt enormt, så vi blev ved, og hænderne var over alt. Hans hænder under min bluse, i min bh, og den dejligste fornemmelse ramte mig, samtidig med en frustration over ikke at kunne mere. En lyst der fuldstændig overtager mig og får mig til at glemme alt omkring mig , tænker slet ikke over der går folk forbi os. Folk der kan se vi sidder og kysser, som et par unge der er stukket af, sidder vi der nysgerrige på hinanden…. Dejligste nysgerrige hænder og tunger….

Sludrer lidt mere, kysser lidt mere, inden vi pænt sniger os ud af bilen og siger farvel …

Kommer hjem med våde trusser 😉

Men men men …. Den aller sødeste fyr på skrift, og det er både med “jeg savner dig” og “har lyst til at se dig hele tiden”, og alligevel er der noget der ikke stemmer for mig.

Jeg hentyder lidt til at mødes, jeg skriver meget tydeligt, det er op til ham, da han jo har travlt og børn og sån. Men der kommer ikke rigtig noget svar, så efter et par uger uden et møde, spørger jeg ham direkte, igen er det et vævende svar, og noget med travlhed på jobbet, til trods for at en uge forinden kunne han ALTID finde tid til mig, jeg er nød til at skrive til ham at jeg søger ikke en chat ven… jeg søger en der har tiden til at ses….

Hurtigt skriver han, at han godt kan forstå jeg trækker mig. Hmmm måske der var noget alligevel, måske han alligevel lige er lidt gift… Så vi bliver enige om at det jo så sådan det er…

Jeg bliver på en måde gal, ked af det, skuffet og faktisk også virkelig vred på mig selv over jeg ikke kan gennemskue dem… gennemskue når de har travlt med at fortælle at ærlighed betyder meget for dem….og så gælder det kun den ene vej….og det er aldrig deres… Jeg dømmer ingen og har intet imod gifte mænd, hvis de bare fra start melder det ud, så jeg selv har et valg, om jeg vil involvere mig eller ej….

Comments are closed.