Et frækt og lidt anderledes møde …

Laver ret hurtigt en aftale med en sød fyr fra Scor, jeg ved han er i swingermiljøet og det betyder lidt for mig, selvom jeg ved han ikke bliver en fast elsker på den måde… 

Men jeg møder spændt op hos ham, med en flaske vin i hånden og et smil. Han viser sig at være super sød og ret pæn fyr, så jeg har klart lyst til mere, vi sætter os ved hans spisebord, og sludre om alt muligt, meget inden for swinger miljøet og det er dejligt befriende, han gør til manifest og jeg er som altid ret nysgerrig og får lov til at se hvad han har på når han deltager. Hvilke fine bukser og han har stil, det kan jeg godt lide.

Han kommer ind på massage og at han nyder at give og få massage, men han vil super gerne give mig en nu, hvis jeg er lyst, og jooo da. Vi går ind i hans soveværelse, og han siger smid tøjet, undtagen trusserne, jeg smiler og siger jeg ingen har på. Han griner let og spørg om jeg mener det, det tror jeg aldrig han har prøvet før.

Han stiller sig bag mig, helt tæt, nyder nærheden og at jeg er spændt, sommerfuglene i maven kommer frem, og jeg tar forsigtigt mit tøj af, han mærker på mig stille og roligt imens han også tar tøjet af, nøgen står jeg lidt genert, han siger jeg bare skal ligge mig på maven, jeg ligger mig til rette, er super spændt nu.

Han begynder forsigtigt, sidder på mig, og jeg nyder hans nøgne krop mod min, hans hænder der glider hen af min krop, i min nakke, kan mærke hans åndedræt, og min ændres ligeså. Han er på hele min krop, min nakke, ned af min ryg, ned af mine ben, mine lår, mine inderlår, jeg nyder hver en berøring, den lækre varme olie der gør han glider og en hver berøring føles dejlig varm. 

Han massere min numse, spreder mine let, og de får en tur, indtil han når op til mine inderlår, så pirrende, og jeg må borre neglene i, er tændt nu, han rammer min fisse flere gange, kun let, sætter sig på mig og jeg kan mærke han også er tændt, han er blevet hård og han sidder over mig igen, hans pik er ved min numse, og hvor har jeg bare lyst til han lade den glide langsomt op i mig. Men jeg lader ham pirre mig, lader ham forkæle mig. Heldigvis er han god til at læse mig, eller er det mine safter der afsløre mig. For han kommetere hvor våd jeg er, inden han lader fingrene forsvinde i mig. Han kan noget, og måzzen ryger lige i vejret og tar imod hans lækre fingre der leger.

Inden han stille spørg om ikke han skal finde et kondom frem. Svaret er ikke svært at gætte, JA. Han trænger op i mig, først bagfra, så fra siden så forfra, jeg kommer flere gange, ikke fordi han er kæmpe stor eller sån, men fordi han bare er god til det, han ved hvornår han skal standse lidt op, trække vores orgasmer, for derefter at give den gas igen, kan ikke huske hvornår jeg er blevet taget så længe, det er helt igennem dejligt. Vi må tage et par pauser undervejs, og jeg får heldigvis også lov til at forkæle ham med min tunge, mund og hals, nyder hans lækre pik, nyder at han er afslappet og ikke kun jagter hans egen orgasme.

Ved ikke hvor længe vi har sex, tiden og stillingerne flyder ud i en stor nydelse, præcis som den skal, på den aller dejligste måde. Jeg kommer en del gange, han kommer til sidst ved at tage mig, får så at trække sig ud, ta kondomet af og komme i munden på mig. Sutter ham let, han sprøjter sååååå dejligt og meget, langt ned i min hals, jeg sluger alt, smiler og lader tungen lege ganske let en sidste gang på hans lækre pik.

Lækker aften, og nok ikke sidste gang, dog manglede jeg nok nogle af de magiske kys.

Comments are closed.