Hos ham med legetøj….

Vi aftaler endnu et møde. Denne gang var aftalen jeg skulle komme, med legetøj i…

Suuuuper nervøs stopper jeg på vejen, tænder ægget og sætter det op, gisper et øjeblik, og trækker sammen om det, super pirrende, og frækt kører jeg videre.

Ankommer til ham 5-10 min efter, inden jeg stiger ud af bilen sikrer jeg mig lige, det sidder ordentligt, det gør det heldigvis. Har kun en kjole på, en let blonde bh og et par selvsiddende.

Banker på hans dør, han kommer hurtigt og åbner døren, kram og kys, dejligt at se ham igen. Hans fingre mærker på mig, og er hurtigt under min kjole, mærker min røv, men trækker mig med op i hans stue, hvor der er hyggelig belysning.

Vi kysser mere og mere intenst, og hans hænder er igen under min kjole , og han opdager jeg har legetøj oppe, han smiler og siger du har det i, jaaaaa havde vi jo aftalt 😉

Det tænder ham og han begynder endnu mere at lege med mig, tager mig med i sofa’en og ligger mig, han spreder mine ben og smager på mig, han er virkelig god til at slikke, hans fingre leger med ægget, trækker det let ud og ind…. Kan se han er tændt og hans pik er stenhård, rejser mig let op og tager den i munden, men den er så stor så har aldrig kunne tage mere end nærmest bare hovedet. Den lækreste pik, og jeg er vild med at få lov til at slikke og sutte ham.

Han trækket ægget ud og sætter sig på knæ, og trænger langsomt op i mig, langsomt, men dybt, dejligt dybt, og jeg gisper let, han tar mig, på den dejligste måde, frækkeste måde ligger jeg blottet, holder fast i ham og strammer om hans lækre pik, alt imens den ryger ind og ud af mig. Jeg er så tæt på at komme og beder ham om mere, vil have ham mere, dybere, hurtigere. Men han nyder at pirre mig og trækker sig ud. 

Han ligger et tæppe under mig og begynder igen at lege helt vildt med mig, jeg er pladdervåd, mega tændt og han er ikke i tvivl om jeg er liderlig efter mere, hans tunge forkæler mig, han fingre fylder mig, og jeg høre det bliver endnu mere vådt. Han tar mig lige til grænsen hele tiden, og stopper igen.

Han sætter sig i sofaen, stadig med lækker stiv pik, jeg kan ikke lade være, jeg kravler op på ham, kigger på ham og smiler stort, han griner let og spørg hvad jeg skal, jeg skal da bare liiiiiige, mærke dig…

Fører hans pik op i min meget våde fisse, og sætter mig ned, årghhhh lækreste følelse, jeg er så vild med at mærke ham på den måde, behøver ikke gøre så meget, rokker nærmest bare lidt og kommer af det, tror hans hænder leger med mine bryster, tror vi kysser, jeg er helt i min egen lille boble, hvor fokus er på at komme. Jeg kommer dejligt i et par små dejlige orgasmer.

Tror han er tæt på, og skubber mig væk ;-)…. vi ligger lidt, puster ud, nusser let og kysser.

Husker ikke hvordan vi kommer igang igen, men ret sikker på hans fingre og tunge igen er i spil, han leger med mig igen, tror han vender mig om og leger med mig den vej, han slikker mig, dejligt imens hans fingre leger, og tror faktisk han trænger op i mig bagfra også. 

Han tar mig dejligt, men han kan godt lide øjenkontakt, og vender mig igen om, og tar mig, helt dybt og mine ben svinget rundt om ham, mærker jeg ham dybere og dybere, på dejligt måde, vil komme sammen med ham, vil mærke ham i mig, hårdere og mere fast, han ved hvad jeg kan lide og giver mig det, det vare ikke længe før vi begge 2 stønnere mere og mere og kommer sammen…

Helt klart det lækreste sex…. Frækkeste lækreste mand….

Hjem, fyldt med sperm, og lade manden manden mærke da jeg kommer hjem, han er tændt og vi tar en dejlig fræk tur selv.

Comments are closed.