Den lækre mand med den store lækre pik…..

Jeg har en del at se til pt. og det samme har han, så vi prøver sån lidt at finde ud af en aftale der kan passe ind.

Jeg er alene hjemme samme aften og skriver det til ham, at jeg vil kunne der, og at han er velkommen i sommerhuset selvom der er lang vej.

Arghhh det havde han ikke tid til, eller …. vi skriver lidt mere sammen og egentlig nok også lidt frækt, så han skriver bare , jeg køre om 10 min. Jeg får travlt, skynder mig i bad og lige få lagt noget rent på sengen. Han beder mig om bare at være nøgen med noget let og gennemsigtig udover. Jeg gør selvfølgelig som aftalt.

Han kommer som aftalt, og vi kysser i det samme han kommer ind af døren, de lækreste frække kys der som altid går lige i mit underliv, og det bemærker hans fingre med det samme, da de rør mig, det tænder ham jeg bliver så våd, så han begynder med det samme at lege med mig, og jeg er så tæt på at sprænges af liderlighed midt i køkkenet.

Midt i køkkenet/spisestue noget står han der lækker og med fingrene oppe i mig…. Mega tændt og lyst til ham, kysser jeg ham, og holder fast i ham, mine ben kan ikke rigtigt bære mig. Jeg siger hæst kom, og tar ham med ind i soveværelset, han ligger mig ned, og begynder at slikke mig, imens hans fingre leger med mig, hans lækre fingre der i den grad kan noget…. 

Jeg er vild med at jeg ikke er i tvivl om når han er tændt, enten på hans pik eller så siger han noget, han bekræfter mig, eller fortæller hvad han gerne vil have mig til, det tænder mig han er fræk og tar hvad han vil og at han nyder jeg er våd og villig og klar til ham, når han ønsker det… 

Jeg starter vist med at sutte ham lidt, hans store lækre pik, der bare glider ind og ud af min mund… den kan på ingen måde på plads , men jeg nyder at prøve. Men der går kun et par minutter før han ligge mig ned, og begynder at slikke mig, og lege med mig, hans fingre der leger og tungen der smager tænder mig helt vildt, og der går vist ikke lang tid for en lille fin orgasme kigger frem.

Men han er tændt, så han trænger op i mig, stille og roligt, jeg siger hæst vi skal tage nogle billeder, billeder så man kan se hvor stor han er i forhold. Det tænder mig, jeg fortæller ham at jeg ser en som gerne ville se dem, om det er ok, og jo det er det heldigvis. 

Det er såååå frækt at vide, en anden gerne vil se det, og jeg ved ham her tænder max på det, og også gerne er med på en fantasi om flere en dag.  

Vi leger, piller, slikker, kysser og knalder, legen flyder ud i et, og er på alle måder såååå dejligt, han får mig altid til at komme på den lækreste måde, og jeg er vild med når han kommer, i mig … han er pt den eneste der får lov til det….

Fuldstænding flade vælte vi om på sengen. Lækker lækker mand, der ved hvad han gør, hvordan han skal forkæle mig og være sød ved mig… men vi ses for lidt ;-).

Comments are closed.