En hurtig omgang…

En fyr jeg har afvist et par gange, fordi jeg ret meget fornemmede han kun manglede en at tømme sig i, ved siden af sin kedelige kæreste, skrev at nu havde han tiden og vildt lyst til at se mig…

Jeg giver efter, spørger en del indtil hvad han søger og hvordan og hvorledes…..

Ankommer til hans lille lejlighed, fint rent og sengen er redt og han er en pæn fyr. Men han har ellers ikke rigtig gjort så meget ud af det…. Jeg sludrer som jeg plejer da han åbner døren og vi får et kram, han siger ikke så meget…. Så jeg sludrer løs, efter 10 min kysser han mig, og legen begynder …. kys der måske ikke helt føles som om de helt er i skabet. Hans hænder fumler lidt, ikke på en lækker måde, men sån lidt akavet… men vi finder lidt rytmen alligevel og jeg sutter ham, han siger hæst det er dejligt, og ellers siger han ikke så meget…. Han rør mig let, leger lidt med mig. Men har fornemmelsen af det ikke rigtig er ham….

Tænker han havde samme følelse for lidt efter er han klar til at tage mig, og det gør han så, frækt nok, og igen finder vi rytmen. Jeg er ikke blæst bagover, men heller ikke afvisende overfor mere. Men han kommer kort efter. Jeg er slet ikke nået dertil, er dårligt begyndt at stønne endnu. Men han er færdig, rejser sig, går ud på badeværelset, og kommer lidt efter om jeg vil have papir eller noget, øhhh nej låner lige dit toilet… da jeg kommer ud derfra, går han derud… jeg står sån lidt akavet, og ved ikke rigtig hvad jeg skal. Men det viser han tydeligt, da han kommer ud tar han tøjet på, ALT tøjet. 

Spørger om jeg vil have noget at drikke, og jo tak …. vi sludrer lidt imens vi drikker den, han siger intet om mere leg…. Og jeg siger pænt tak for idag og smutter….

47 minutter, behøver jeg skrive, at jeg ikke skal se ham igen.

Comments are closed.