Gå møde og en quickie….

Jeg er blevet ret hård i hvad jeg ønsker og vil være med til, så da denne fyr skriver, er jeg meget ærlig og siger jeg synes et gå møde ville være super fint, så det bliver sån. Vi mødes på Holbæk havn, det er blevet mørkt og egentlig måske lidt skummelt, men han virker super sød da han står ud, måske ikke helt min type, men en pæn fyr, og vi snakker ret ok sammen, så det bliver en lang gåtur. Men det er lidt køligt og vi sætter os til sidst i bilen, hvor vi sludrer videre inden vi kysser lidt, ret ok kys, der på sin vis også tænder mig let. Vi sludrer ind imellem, og griner af det her med at jeg ikke vil alt for meget det første møde, men at vi jo efterhånden er ret tændte, det mærkes meget tydeligt på ham 😉

Han fniser og spørg om jeg da ikke vil smage, JOOO….. jeg tar hans pik frem giver ham et blowjob, det tar ikke lang tid, så kommer han 😉 jeg sluger. Rejser mig og griner, vi griner vist begge 2 for det havde han ikke troet jeg ville gøre. Men han er en fræk fyr. 

Vi sludrer lidt mere inden vi kører hver til sit, med en aftale om at skulle ses igen og gerne snart. 
Vi skriver stadig en del sammen, så da han spørger efter et par dage om vi skal ses, passer det super fint for mig. 
Jeg skal hjem til ham, jeg lander som aftalt og han tar imod mig i døren, han er ret pæn, og det føles godt, vi kysser ret hurtigt, og ender faktisk med at stå halvnøgne i hans entre, han ville se mig i lingeri. Han er sød og siger nogle søde ting, inden vi trækker ind i soveværelset, god stil og pænt og rent alle steder. 
Ligger os ned på hans seng, og hurtigt er vi viklet godt ind i hinanden, jeg sutter ham lidt, og han leger vist ganske lidt med mig, ellers tar han mig, lækkert. Vi holder vist en pause midt i det hele, får lidt at drikke. Inden legen fortsætter, han tar mig igen, til han kommer udover mig.
Vi bliver liggende og får lidt mere at drikke, sludrer let. 
En hurtig omgang sex, der måske ikke helt var værd at køre så langt efter. 
Vores skriverier ebber lidt ud, og jeg skriver jeg er stået af, vil man mig gerne så gør man en indsats, ligesom jeg altid selv synes jeg gør… 

Comments are closed.