Håndværkeren (den gamle faste husven) er tilbage….

Vi har længe, som i rigtig længe gerne ville ses, men hver gang løber det lidt ud i sandet, eller en af os skal på ferie. MEN nu skulle det være, vi fik fundet en dag og han skulle bare lige melde endeligt tilbage, det gør han denne torsdag formiddag. Hvor han skriver til mig om vi skulle ses mandag, og ja men jeg har et møde, så det skal lige passes ind med det. Han skriver at ellers kunne han da nu, han havde nogle timer fri, uhhhhh men M er i Polen. 

MEN jeg har jo leget alene med ham før, så skriver at han gerne må komme og massere mig, klart ja og han skulle bare lige i bad, så ville han køre, og lidt over en time senere, triller bilen ind.

Er lidt spændt og alligevel tryg fordi vi kender ham og har gjort det siden vi var helt unge. 

Åbner døren og krammer og hov, står vi der og kysser, og shiiiiiiit de kan da vist noget de kys, havde på alle måder glemt hvor godt han kysser. Hans hænder er på min numse, mine bryster og jeg får vist mumlet noget med kaffe og han siger til min store ærgrelse ja, for jeg er så klar på at smide tøjet, vi kysser videre, og så stopper han den lidt og siger kaffe, øhhhh ja skal nok. 

Han har ikke set det nye sommerhus, så han får lige en rundvisning og synes det er fint. Men det var den der kaffe jo, stiller mig og går igang, han kommer helt tæt op af mig bagfra, og hiver min lange kjole op, nusser min numse kort, inden han finder min temmelig våde fisse, stikker en finger op, forsigtigt, jeg er nød til at bukke mig indover bordet, ellers mister jeg fodfæstet, han fortsætter, og jeg kan høre der ingen tvivl er om jeg er våd eller ej… han smiler stopper, og vi tar kaffen i sofaen, sludrer om alt muligt, super hyggeligt, men i samme sekund han er færdig med kaffen er jeg over ham 😂 

Sætter mig på ham, og vi kysser igen, de lækreste kys, og et par lækre stærke hænder der er på mine balder, vi rejser os efter noget tid og smutter ind i soveværelset, får pillet klunset af, og fortsætter, hænder og kys, til jeg får bukket mig og taget ham i munden, lækker pik, men den kunne jeg nu godt huske 😉

Han skubber mig tilbage og begynder at slikke mig, lækkert, og hurtigt finder hans fingre også vej, han kan virkelig noget, og jeg nyder det max, han kommer derefter op til mig, sætter sig mellem mine ben, og trænger forsigtigt op i mig, kigger på hinanden og kysser, inden han sætter tempoet op. 

Han tar mig længe, dybt og længe, inden vi bytter rundt og jeg får lov til at forkæle ham, hans stive pik der hurtigt bliver stenhård i min mund, han stønner lidt og jeg er ikke i tvivl om han nyder det når jeg slikker hans kugler, og længere nede, han lukker øjenene og nyder det, gør så jeg kan komme til, og jeg fortsætter forkæler ham og nyder det, nyder det lidt kinky med ham, nyder at vi endte der, det havde jeg ikke set komme. Noget jeg absolut ikke er til med alle, men med stemningen og ham var jeg. 

Kigger op på ham, smiler og han smiler igen, kravler op og kysser ham, inden han vist beder mig om at vende rundt, han slikker mig igen og leger med mig, igen på den lækreste måde og der bliver godt vådt. Inden han igen tar mig, dybt, hårdt og mega lækkert, mega lækkert kommer vi sammen, fyldt med lækker sperm og største smil på læben vælter vi om på sengen. 

Ligger og sludre en stund, inden jeg siger jeg altså har tændt for spa’en, uhhhhh vi når lige en halv time derude, lækker snak, lidt kys, lir og flirten.

Jeg er fan og glæder mig til vi skal ses igen 🤩

Comments are closed.