Kaffe date…..

En mega hyggelig kaffedate i Ørestaden med den sødeste håndværker…. vi skrev ret hurtigt sammen på Scor.dk efter en del luren frem og tilbage. Jeg skriver jo aldrig til nogen, af ren generthed og frygt for at blive afvist. Men det gjorde han så heldigvis.

Ret hurtigt var vi på god tale eller hvad det hedder, både lidt lummert, men også meget klart på hvad vi begge 2 søger og realistisk kan. Hurtigt fandt vi en halv time hvor vi kunne mødes lige og se hinanden an. 

Han havde købt et par MC.D kaffe, de kan altså noget, planen var egentlig en lille gåtur, men det blev ind i hans bil da vejret ikke var super. Vi finder hurtigt rytmen og sludrer, meget om alt muligt, og super hyggeligt, en sød mand. Han havde nok prøvet en del mere i swingerdelen end jeg lige troede. Men det gav mig noget ro. 

Jeg er på en måde tiltrukket af ham og på en anden måde vækker det noget i mig jeg ikke har haft lyst til længe, noget frækt og noget hårdt.  

Super nysgerrig på denne meget ærlige mand, der tiltrækker mig meget, og alligevel er jeg nervøs for endnu en i forhold, endnu en hvor jeg lige skal passes ind her og der mellem 2 møder på job…

Vi kysser farvel, dejlige kys faktisk, og jeg har helt klart en forventning om jeg gerne vil se ham igen… 

Men men…. Som så mange andre skønne gifte mænd, høre jeg ikke rigtig noget flere dage af gangen, og jeg må bare erkende, at det er jeg virkelig dårlig til, specielt når jeg kan se de logger ind på Scor, hvorfor så ikke bare sende et kys, og gøre opmærksom på at man stadig gerne vil det, og tænker bare lidt på den man skriver med, selvom man er hjemme i familieland.

Så jeg ender med at trække stikket, det er ikke det jeg søger, eller kan være en del af. 

Comments are closed.