Kaffe møde…..

Vi aftaler at mødes tæt på, det tar mig 10 min i bil 🙂 Det er stille og roligt ved at blive mørkt, men jeg når at se denne lækre mand. Har et par kaffer med, til at lune os lidt i kulden, vi går en lille tur og ret hurtigt sludrer vi bare derud af. Super dejlig fyr.

Vi sætter os på en bænk, hvor det er lidt nemmere at se hinanden i øjnene og mærke efter, men det er såååå koldt, så efter en times tid bliver vi enige om lige at rykke i bilen, og vi tar bagsædet på min.

Mærker hans iskolde hænder, og forsøger forgæves at varme dem lidt, men det gør vi kommer nærmere på hinanden, og nærmere hans lækre kys, kys der er forsigtige, men virkelig dejlige, de blødeste læber og en undersøgende tunge.

Vi små fniser vist lidt og bliver enige om at vi sidder der i bilen og piller på hinanden som 2 teenagere… med kæmpe lyst til hinanden… 

Vi siger farvel og bliver enige om at vi da må ses igen 😘

Skriveriet fortsætter da vi hver især kommer hjem, og da klokken er nær ved 21 spørg han om jeg har lyst til at komme hjem til ham, svaret kommer vist ret hurtigt JA. Jeg hopper i et lyn bad, og ud i bilen, han bor bare 8 min fra mig, så det er perfekt. 

Har lige lidt svært ved at finde det, men det lykkedes, han står der i bare mave tror jeg, og bare et par løse bukser, super lækker, og vi kysser med det samme, super dejlige kys. Vi er begge 2 vildt tændte og hurtigt ryger al tøjet til højre og ventre, og vi ender i sengen. Nøgne og med den vildeste lyst til hinanden, vi kysser stadig meget og vores hænder er overalt på hinanden. Det samme gælder tunger, han slikker mig og leger med mig og han kan da noget der også, jeg sutter ham, lækkert. 

Han får taget kondom på, og trænger langsomt op i mig, meget intimt, og nærværende, og det tænder mig sindsygt meget på den måde, det forbudte i man er så tæt på et andet menneske giver mig meget.

Han kan længe, og vi ender i den dejligste stilling der rammer helt rigtigt, helt dejligt og så jeg stadig kan se ham, selvom det er mørkt lyser månen noget af værelset op. Færdige vælter vi om ligger tætte og sludre, og rør hinanden let. 

Super dejlig mand. 

Comments are closed.