Super helten….

Hotel amager igen 🙂

En hurtig omgang.

Som sidst har vi lyst til at se hinanden, men det er bare rigtig svært, når han er i forhold og jeg bor længere væk. Så jeg booker hotel igen igen.

Han ankommer som sidst hvor jeg ligger og leger med mig selv, får et lækkert god dag kys, inden han smider det hele og smutter ud i bad, jeg kan se ham og nyder synet af hans lækre krop, rejser mig, med dildoen i mig, kysser ham, og går tilbage til sengen og leger videre. 

Han kommer ind, dufter lækkert, og små våd, og halvhård og klar til min mund, sutter ham lækkert til han bliver helt hård, og klar, men han har ikke tænkt sig at ta mig nu, han vil lege, og han vil bruge legetøj, jeg er fuldstændig i hans magt når vi ses, han er god til bare at forkæle mig på den frækkeste måde, prøve nye lækre ting på mig, og få mig derud hvor jeg slet ikke ved hvor jeg ender, og ender alligevel altid med de dejligste orgasmer.

Vi leger, slikker, sutter og vælter rundt i sengen, den lækreste frække leg, der ender i et hårdt langt knald, der får mig til at komme flere gange.

Vi vælter begge om på sengen, svedige, forpustede og helt færdige, han tar et bad og smutter hjem. Det samme gør jeg, og opdager da jeg senere hjemme vil pakke ud, at den søde rengørings dame nok bander mig langt væk, for har glemt min lækre sorte ( brugte ) dildo under hoved puden…. 

Fræk, men kort eftermiddag, tror vores løb er kørt og jeg skal finde ham som kan give mig mere end en time her og der….

Comments are closed.