Mega hygge og nus….

Den dejlige fyr som jeg hygger max med og sov hos mener vi skal ses igen… og det er jeg jo vildt glad for… 

Jeg skriver om ikke jeg skal tage lidt mad med denne gang…og lidt vino selvfølgelig…. Joooo skriver han fint tilbage… 

Såååå lidt tapas 😉 nemt og altid lækkert….og skal ikke varmes efter en længere køretur…. Sååååå det blev det… igen 😉

Kommer som aftalt og så dejligt at se ham igen…kys og kram… så jeg bliver blød… Vi spiser med det samme, mega hyggeligt og tar den tid det tar, sludrer max om alt muligt….og jeg nyder virkelig hans selskab….

Smutter ned i sofaen bagefter og sidder og sludre hyggeligt…med lidt nus og kæl… som vist bliver til lidt mere….og vi beslutter at vi må ned i sengen…Han spørger om jeg har tandbørsten med, jeg smiler og siger ja, har du lyst til jeg bliver, han smiler stort og siger selvfølgelig…. 

Børste tænder og gør klar til at smutte i seng…. Ligger og hygger og putter og stemningen bliver lummer…. Kysser let, piller og jeg sutter ham ….han siger hæst om jeg vil mærke og det må vist være et ja….og det får jeg lov til….nyder ham og det intime kan noget….men han mister den…og vi ender med bare at putte lidt mere….

Jeg tar det meget afslappet, ved det kan ske for alle….og så nyder jeg bare at putte….tror vi falder i søvn….jeg sover uroligt, men med en hånd på ham eller omvendt hele natten…lige indtil vi begge vågner tidligt…med lyst til hinanden igen….og vi giver det et forsøg mere….men opgiver og står op, han skal arbejde…

Han forsikre mig om at det intet har med mig at gøre… vi kysser farvel… og jeg lister ud af døren…. 

Vi skriver lidt sammen, og bliver enige om at ses igen 😉 jeg skal på ferie og der vil gå noget tid før jeg kan det igen…. 

Han fixer noget lækker mad…og det er dejligt at se ham igen…. Men det er bare lidt anderledes denne gang…. Lidt mere koldt…og nok mest mig der nusser og vil det… 

Sætter os igen i sofaen, og han falder i søvn imens jeg nusser om ham….vi går derefter i seng…her ja bliver det hurtigt til lidt mere, og vi prøver igen at have sex… men han mister den igen….hvilket igen i min verden er meget normalt ind imellem….men som jeg måske bare alligevel ville så ignorere og lege videre…nyde hinanden på andre måder…og om ikke andet forkæle mig… men det bliver at vi putter og sover… 

Han fylder meget i sengen og der er ingen nus eller sån… og ligeledes om morgenen, nusser vi lidt og står derefter op…. Jeg smutter hjem… skriver tak for en hyggelig aften…. Men med den største usikkerhed, om han bare ikke tænder på mig, eller om vi er meget forskellige…og måske bare 2 helt forskellige steder i vores seksualitet… han er i mine øjne ihverfald ret langt fra det han selv mener han er….og gav udtryk for at ville og kunne….

Men en skøn fyr der skal have en sød kæreste på hans plan…. 

Jeg tænker det siger sig selv vi ikke skal ses igen…. desværre…. For jeg ville det gerne….

Comments are closed.