2 om 1….

Den lækre soldat, havde en fantasi om at prøve at være 2 mænd om en kvinde… og …. Det ku vi jo måske hjælpe lidt med…. vi har faktisk længe gerne ville prøve det med en lækker fyr… men har bare ikke rigtig liiiige fundet ham….. 

Men joooo her var han jo…. Vi aftalte at det måtte vi prøve…

Vi skulle hos nogle venner en lørdag og overvejede hotel, da han sagde han godt kunne bookede vi et stort værelse på Marriot i København…. og vi fik dejlig tidlig indcheckning kl.12 lige i tide til et bad og få nerverne lidt på plads….

Smuttede I bad, og gjorde mig klar, den mørkerøde sag, med strømper kom på, de høje hæle og en kjole udover….M tog et par billeder, af mig og den vildeste udsigt….mega spændt og med de dejligste sommerfugle i maven….Aftalen var at M skulle gå, og så komme efter noget tid… Han smuttede ned i baren og fik et glas bobler eller 2 🙂

Room with a veiw…. 🙂

Jeg hentede fyren nede i forhallen…. Som altid lækker at se på…. Selv med maske 😉 kram og et hej….og de frækkeste øjne….begge nok lidt nervøse, og lidt akavet i elevatoren, vi kan ikke rigtig kysse… kun røre lidt….

Kommer ind på værelset, og tror egentlig ret hurtigt vi begynder at kysse…de der kys kan i den grad noget….og han tænder mig på sekunder…fingre og hænder der pludselig er overalt…. Tøjet der ret hurtigt flyver igennem luften…..fingerene er virkelig overalt, hurtigt lurer han hvilket undertøj der er på og er ret vild med hans mmmmmmm…..da han ser det….og han fingre der piller let ved det hele… den bløde blonde hvor igennem mine små strittende brystervorter anes, de bliver dog hurtigt stive mellem hans fingre… og han kigger intenst på mig…lækreste blik…. Imens fingrene de vandre… han leger med mig… ligger mig ned… og først der opdager han at jeg har de små fine kugler i… han synes godt jeg var mere våd end sidst…. Han lege med dem… og skiftevis slikker mig…. Piller dem ud… sætter dem ind igen…. og leger videre…. Kan ikke huske hvor jeg får lov til at sutte ham…

Tror jeg sidder på sengen og tar ham blidt i min mund… imens mine fingre er om hans kugler….han er ret hurtigt lækker stiv….og det tænder mig at sutte ham…lækker..ren..velduftende pik….og hans intense blik og blink, går lige i underlivet på mig….

Vi leger, piller, kysser, på sengen ved vinduet, tror det tænder ham at nogen kan se mig, jeg lukker øjenene og nyder han får mig til at sprøjte, hvilket meget få mænd kan. 

Vi er I fuld gang da M kommer stille ind og kigger lidt med på sidelinjen smiler til os, og vi fortsætter stille og roligt, han smider tøjet og begynder at pille på mig, imens fyren tar mig, vi finder alle sammen en rytme og nyder det, svedige og stønnene tar vi dog en pause efter lidt tid, M havde et glas bobler med op til fyren, og de får hilst på hinanden 🙂

Vi fortsætter legen, jeg bliver brugt på den aller frækkeste måde, både med legetøj og de 2 lækreste mænd, der på skift tar mig, leger med mig, og forkæler mig, som jeg forkæler dem, og får dem til at komme samtidigt udover mig… 

Frækkeste eftermiddag, og i den grad tiltrængt med en oplevelse sammen 🙂

Tak for hjælpen

Comments are closed.