Kaffe kemi møde….

Hehehe det er godt nok aldrig prøvet før… og måske med god grund…. 

En fyr jeg har skrevet lidt intenst med, har vagt denne denne uge… så et rigtigt møde er svært for ham…. men han vil heller ikke vente… så vi aftaler at han kigger forbi mig i arbejdstiden…. kun lige se hinanden an ….og måske lidt kys…. 

Mega genert åbner jeg døren… Det her er igen noget helt andet og nyt… men han er super sød, og vi krammer lidt og sludrer… Vi sætter os ind i sofaen… og snakker ret hurtigt godt sammen… finder lidt fælles interesse i cykler… men vi ved begge 2, at vi gerne lige vil kysse lidt… så efter lidt mere sludren… rejser vi os lidt…. og jeg kommer over til ham…. og vi vi kysser… måske lidt akavet først og jeg ved ikke hvordan jeg skal sidde… men han hiver mig op at sidde på ham… og vi kysser super dejligt… virkelig dejlige frække kys…. der tænder os begge 2…. meget….så der bliver pillet rundt omkring… og han leger lidt med mig…. og han siger “jeg vil smage dig…. sæt dig på mit ansigt”…. jeg sætter mig forsigtigt ned over hans ansigt og han begynder at slikke mig…. Noget han er god til… så jeg bliver enndu mere tændt… og har efterhånden svært ved at styre mig selv…. 

Sætter mig op igen…. og åbner hans bukser… kigger på ham og siger hæst… “jeg er også nød til at smage”…. Åbner hans bukser og hans stive pik kommer til syne…. ikke den største jeg har set…. men stiv er den…. Jeg sutter ham lidt… og han er helt tilfreds med det…. siger ihverfald at det virkelig er godt… 

Vi kysser videre…. men han skal køre …. sååååå vi rejser os…. går ud i gangen… hvor vi igen kommer til at kysse…. og han vender mig om mod dør karmen…. og begynder at lege med mig igen…. fingrene dybt i mig… og jeg er nu drivende våd…. sååååå frækt…. vi siger farvel og vi ses….

Sød fyr, der siger en masse søde ord…. Så det tegner godt….

Vi skriver sammen i løbet af dagen…. små dejlige beskeder… og finder hurtigt ud af at mandag når hans vagt er slut skal vi ses…  vi skriver sammen de næste dage… men søndag hører jeg ikke noget…. Det er ok… vi har gæster… mandag går også….. og jeg skriver til ham sidst på dagen … får intet svar… selvom jeg kan se han er online mere eller mindre hele tiden… venter et par timer… og skriver så der, om han brænder mig af…. Der er klokken 20 og vi skulle ha mødes…. Intet svar…. 

Da jeg kommer hjem skriver jeg et mindre pænt brev igen…. Om hvad det egentligt er det gør ved et andet menneske, at man bare ignorerer dem…. Hvilken klam og ubehagelig følelse man før…. Hvor lidt værd man føler sig…. og hvor usikker jeg er i forvejen…. 

For han er med til at gøre Scor til et sted, hvor jeg hver eneste gang jeg skal se en fyr, bliver usikker på om de brænder mig af…. og ikke mindst hvorfor…. For hvad er det der gør man mener man er i sin gode ret til at GHOSTE nogen… hvor sølle et mennesker sidder der bag, at man ikke engang kan komme med en dårlig undskyldning eller bare et lille jeg kan ikke alligevel…

Comments are closed.