Frækt hotel besøg…

Har skrevet lidt med en mand der faktisk virkede suuuper sød…. Men der var alligevel et eller andet der gjorde jeg blev i tvivl om ham…. og det var jeg ærlig omkring… han svarede ikke flere gange… og det er for mig et tegn på man er mindre interesseret… men det forsikrede han mig om det var det ikke… 

Såååå det blev mandag hvor vi havde aftalt at vi skulle ses… han insisterede på at hente mig… og vi skulle så på hotel…Da han henter mig, kan jeg godt se det det er nogen kilo’er siden hans billeder blev taget, for det var en noget mere rund man der hentede mig… men pæn, ikke lækker som billederne … men pæn…

Vi sætter os ind i hans fine bil, han er galant og åbner døren for mig…og vi køre mod hotellet…et ret ok hotel, ikke vildt fint, men ok…lidt sjovt det var familie værelset med en køjeseng over den 140 cm seng der var der… men hvad vi skulle jo bare hygge … 

Hurtigt begynder vi at kysse… og hænderne er vist lidt alle steder… nok mere mine end hans… hans er mest på min røv….jeg begynder lidt efter tøjet er røget af,  at sutte ham… sutte ham længe …. Og han ligger sig ned og jeg fortsætter med det… han komplettere det….da mine kæber giver op, sætter jeg mig op på ham… glider nedover hans pik….og kan ride ham ved at holde fast i køjesengen…

Rider ham lækkert, han støder til ind imellem….indtil jeg ruller ned…..  han knepper ok….vi bytter rundt og han tar mig nu i missionær… imens han tar fat i mine bryster og fortæller hvor kvindeligt det er….at de er så store…jeg er siger hæst efter noget tid at han skal tage mig bagfra…det gør han så…frækt og får et par hænder på ballerne… han knepper ok…uden varsel gør han klar til at ta mig bagi….er jeg slet ikke forberedt på… men tar imod ham…men kan ikke i første omgang…..men han giver ikke op og prøver igen…. 

Det går bedre… og vi finder en rytme…jeg kommer let….og der går ikke længe før han også gør det… ;-)….

Vi ligger lidt og sludrer…jeg er nok der hvor jeg er meget i tvivl om ham… han er måske lidt for smart i en fart…og kan ikke helt greje om jeg tændes af ham… det slår mig flere gange …jeg skal ikke se ham igen… 

Vi sludrer om alt muligt, mest ham….og han synes åbenbart det er frækt at tale om hans erobringer og enda vise dem frem…så jeg ser billeder og film…det tænder ham… og han får stiv pik igen…egentlig var jeg nok færdig med ham… men tænker….måske han kan noget med sine fingre eller tunge… 

MEN det mærker jeg da så aldrig noget til… for jeg ender med at sutte ham….til han kommer igen….

OHHHHHHHH gud… hvad fanden har jeg gjort for at få så dårlige dates…

Vi sludrer lidt mere….men jeg vil gerne hjem…da vi gør klar spørg jeg ham hvor gammel han er…. for….han snakker om en søn på 30 år… men han står kun til at være 46 år selv… og han har lige fortalt han var politimand da han blev far…han indrømmer han er 56 år… dog først i morgen…. Troede seriøst kun det var kvinder der løj om deres alder…. 

SÅÅÅÅÅÅÅ ikke nok med at han selv synes han er guds gave til kvinden og ser 10 år yngre ud ( han skal nok overveje briller ) … er han også et fjols… 

Som jeg gør til alle, skrev jeg pænt tak og tillykke med fødselsdagen…ikke andet, og…. Ikke en lyd fra ham… 

Comments are closed.