Endnu et besøg…

En hektisk uge med en datter der bliver student… men der skal være plads til et frækt besøg… og det bliver der…. Skal mødes med ham jeg har set et par gange om som egentligt nok pt giver mig det jeg søger… 

Såååå afsted med mig efter datteren er sat af inde i KBH ….en sms tikker ind om vi kan skyde det en halv time… og joooo jeg køre bare en tur i det skønne vejr….  

Køre op mod ham… da klokken er ved at blive 19 som aftalt er jeg tæt ved ham… men pludselig siger min bil…min ret så nye bil…. mærkelige lyde… heldigvis er sønnen i lære som mekaniker… og jeg får straks fat i ham….beskeden er enkel, du starter ikke bilen og venter på vejhjælp….der sidder jeg så 2,7 km fra den lækrest fyr og venter… men han er sød og spørger om ikke bare han skal komme… og det gør han så…. 

Vi venter lidt på vejhjælpen….får tiden til at gå med at kysse dejligt….og ….pille…og sutte….slikke… på bagsædet af min bil….mega frækt faktisk….og griner let da han før har sagt han gerne vil prøve offentligt….

Da vejhjælpen er forsinkede og en lettere ophidset mig får sagt det til dem efter at ha ventet over 1 1/2 time… beslutter vi at ligge nøglen og smutte hjem til ham…. 

Vi når nærmest kun ind af døren før vi tager tøjet af hinanden og smutter ind i hans seng… hvor vi hurtigt ender i den dejlige intense missionær stilling… helt tætte…. Og jeg nyder da han trænger dybt op i mig….han har den lækreste pik der fylder mig ud på den frækkeste måde… 

Men han får krampe… og vi vender rundt….fniser og griner….jeg begynder at sutte ham som han ligger der….men han vil knalde mere… og vil ha mig bagfra… det får han selvfølgelig…. Stiller mig på alle 4….og tar imod ham… hurtigt finder vi rytmen… jeg er lidt bange for at gøre noget forkert… men han knepper mig på fuld skrue… såååå frækt og hvad jeg havde brug for…  

Men det er varmt … og vi ender på ryggen og puster lidt ud….inden han begynder at lege med mig….mere og mere … intenst ….og lidt efter fylder hans hånd mig ud….og den første lille orgasme ruller ind over mig….han får mig til at komme flere gange…. Sååååå frækt….og jeg nyder hans selskab…og hvad han gør ved mig….

Da jeg helt færdig, og må sige pause… ligger han lidt….og jeg smutter ned mellem hans ben…og begynder at forkæle ham… forkæle hans lækre pik…og hans kugler…legen bruger jeg tungen…imens jeg nyder at kan se han øjne og udtryk…fortsætter….og legen bliver mere og liderlig…han tar selv over og spiller sin pik imens jeg sutter hovedet…og han kommer på den måde…i min mund….sluger… smiler…. 

Vi ligger lige 10 min…. og han siger han ikke kan mere og om han ikke skal køre mig hjem…. Det gør han så kort efter….et lidt kortere besøg…

Virkelig sødt af ham og jeg skriver en sød besked om tak og han giver mig noget og gjorde min aften god trods alt… fik et par søde smileys og sendte et par retur…. Siden har der været stilhed… 

Hvem gør hvad og hvorfor…. Jeg er ret usikker som person….og det ligger jeg ikke skjul på i det…jeg har brug for tilbage meldinger…brug for at man begge 2 skriver lige meget…og viser man gerne vil det… og skriver jeg sidst forventer jeg det må være den anden der gør det næste gang….og tænker at hvis en fyr ikke har skrevet i 5-6 dage… så vil han det ihverfald ikke nok… jeg mister interessen og går videre… 😉 men ked af det…. For jeg er bedre til at man melder klart ud at det ikke er det….

Comments are closed.