Når en date er lækker….

Som i virkelig lækker….og hvor jeg med det samme mærker de der kys gør noget…og jeg lidt mister lysten til at søge mere lige nu…og det var her jeg var forleden… 

Hvilket gjorde at da han spurgte om vi skulle ses allerede efter et par dage, ku jeg ikke sige nej…. Og glædede mig helt vildt… og hans lækre pik var også helet…. igen… 

Pakker tandbørsten ned… og tar afsted … mega spændt… eller faktisk måske enda mere tændt end sidst… for jeg ved han er lækker og vi klikker…. Jeg ved hans kys de kan tænde mig som bare fa…. 

Han skriver lige inden om det er ok han kun lige når ud af badet… og jaaaaa for så får jeg lov til at nyde hans lækre krop allerde der…går ned af trappen til hans hyggelige hus i skoven… og banker let på den åbne dør…han stikker hovedet ud af badeværelses døren og siger hej, vi kysser lige let der…såååå dejligt at se ham igen…

Vi sludrer lige lidt og kysser lidt mere…han har sat tv’et i soveværelset, det er jo søndag…så om vi bare skal hygge i sengen….og jooooooo mega hyggeligt… 

Når noget er godt, giver jeg mig 100 % …. og det er det her… så glemmer jeg bare lidt tid og sted og rækkefølge i hvad vi laver… og nogen gange er noget også glemt….men jeg prøver at gengive så godt jeg kan…

Vi ender hurtigt i kluddermor, og det nyder jeg…det at det kommer lidt naturligt…og uden så meget andet…jeg får ham til at hjælpe mig ud af tøjet…med lidt udfordringer….men så vi begge er nøgne og kan nyde friheden..og det vare vist ikke længe derfra før jeg mærker han forsigtigt trænger op i mig…helt tæt og imens vi kysser…nyder…og kommer i en lille lækker orgasme… 

Han er god til at stoppe….og jeg får nu lov at forkæle ham lidt… ligger mig mellem hans ben, en af mine ynglingsstillinger…jeg har fuld kontrol over hans lækre pik og kugler…er vild med at forkæle ham…se og høre ham..og at han nyder det…spillet …og legen der bare flyder…han er god til at joke og tænde mig imens vi leger..trække den lidt ud og pirre mig…og drille mig på en skøn måde…

Tror vi vender lidt rundt igen…og han ender vist imellem mine ben denne gang..noget han virkelig er god til, han siger tit jeg skal sige til og guide ham… og det gør jeg så… fortæller ham lidt efter han skal lege med mig…bruge sine fingre også…og det gør han…igen på den dejligste måde..og jeg kommer flere gange…små fine lækre orgasmer, der trækker op til den store…hans hånd der snart fylder mig ud…han skiftevis slikker mig og lader mig selv lege med i 2 sekunder….mærker orgasmen der bare vælter ind over mig… på den aller frækkeste måde..og med den største nydelse…nydelsen af at det ku han også få mig til… jeg prøver at sige jeg kommer… når jeg gør det… men ofte taber jeg vejret fuldstænding når jeg kommer i de store orgasmer…men er vild med at han kan lide jeg siger til… 

Vælter om et øjeblik…puster ud og lige nyder at være i det….kan ikke huske om han der vælter mig rundt på maven… og tar mig på den aller frækkeste måde bagfra… forsigtigt… og alligevel dybt…og uanset hvad fylder hans store pik mig ud på den aller dejligste måde….og vi finder hurtigt et frækt tempo.. eller nok mere ham der gør det… for jeg bliver lidt passiv når jeg nyder for meget….jeg nyder og giver slip…. Er vild med at det er ham der har styringen og tar mig…

Vi slapper lidt igen….vælter om….og jeg nyder at bare være…have tiden…og roen…vild med at nusse og kysse…og at få lov til at forkæle ham igen og igen…er blevet pjattet med at sutte hans pik…slikke hans kugler…høre ham nyde det..høre ham stønne..og mærke virkningen i min mund…finder idag også ud af han godt kan lide jeg bider let i hans brystvorter…sååå frækt at kigge på ham imens….han gibber let…og stønner…fedt han er ret nem at læse… 

Kan ikke mere huske hoved eller hale i hvad vi gør… det er 5 timer der bare flyder ud i hygge og sex… og masser af det… 

Men jeg husker at han igen tar mig bagfra…hårdere denne gang… så mine ben glider…men han har hårdt fat i mig…hårdt på den dejligste måde…

Men vi ender I den dejligste missionær stilling…det helt tætte intime…nærværende…og med de lækreste kys…den lækreste rytme og hans dejlige pik der fylder mig ud….og får mig til at spændes….til at nyde….. vi kommer begge 2 sammen… den dejligste orgasme og afslutning på en virkelig lækker aften….

Men jeg har jo taget tandbørsten med…. vi bader lige…. Han får lidt mad … og vi sludrer let inden vi igen smutter inde og putter…dejligt….selvom jeg vågner mange gange i løbet af natten….nusser ham let…og sover videre…det er anderledes at sove i en anden seng…men det giver mig alligevel meget… 

Vågner og snoozer et par gange… det er tidligt….vi ligger og nusser og er tætte….og let brugte… men ikke mere end at vi liiiige må mærke hinanden igen….han er stenhård ret hurtigt….og siger jeg er da nød til at komme….;-) jaaaaa du er da…. 

Han tar mig igen ….på den lækreste måde.. liggende i ske først…og derefter i missionær…han sætter tempoet lidt op….og vi er begge 2 tæt på…mærker han bliver stenhård og jeg strammer om ham…og vi kommer begge 2…aller dejligste morgensex… 

Vi har ligeledes en masse hyggelig snak imens….vi får snakket fantasier…lyster…grænser…jalousi…parforhold…elskerforhold…og han smiler og siger han da gerne vil søge den ledige stilling, hvis den er det…mit svar er at den vist allerede er besat af ham… han giver mig den vildeste lyst til meget mere med ham…og meget lidt lyst til andet…og det er jo præcis det jeg søger…

UHMMMMM….så endnu en lækker aften/nat/morgen med denne dejlige lækre sexede mand….en lille kaffe inden jeg glad smutter ud i hverdags livet….igen…

Er der noget perfekte match ?…. Kan man være det et par gange, og så derefter få nok ?… eller synes den ene det mere end den anden ?… det ved man jo aldrig…man må nyde det når man kan og se hvor det fører en hen… og håbe på man begge synes det samme… og har lyst til mere…

Comments are closed.