Lækreste lovende date…. Med et tvist….

Skrevet lidt med en lækker mand på Scor… og ret hurtigt føler vi begge en dejlig kemi… og aftaler at vi skal da ses…. Jeg skal besøge ham…men inden et han dog kommet med et lille “men”….Han har haft “skadet” sin pik…knækket om man vil…et par måneder tilbage, og det vil være første gang efter skaden, at han har sex, så han kan ikke love hvordan det går HVIS vi når dertil… 

Mega spændt køre jeg mod ham… lidt nervøs efter beskeden om han bor i en skov… hmmm….men jeg er nød til at se ham, han virker for spændende og er super lækker…Jeg ringer til ham som aftalt da jeg køre ned af hans vej, som er en grusvej… han lyder sød og guider mig det sidste stykke…og det er virkelig i en skov, og mit hjerte begynder at banke lidt hurtigere….

Kommer ned til ham… og skal ned af en lidt smal trætrappe og jeg smiler ved tanken om, at han skrev der ikke var stillet egnet… Han står nede på hans terrasse….i bar mave  og ved at ta skjorte på… vi smiler lidt og giver hinanden et kram og får et kys på munden…bliver helt paf… men får samtidig den dejligste fornemmelse i maven…han er en pæn mand, lækre øjne, og det sødeste smil…

Vi kigger lidt på hans spændende have, og hyggelige hus… mega lækker stil… ligner vores egen 😉

Han åbner lidt bobler og vi får et glas hver og sætter os i hans hyggelige sofa….Sludrer let om alt muligt og ingenting ( jeg kan ikke huske det 🙂 ….og… der går ikke længe før han vist siger noget med at han har lyst til at kysse, men jeg kommer ham i forkøbet og læner mig over til ham… vi kysser… LÆKRESTE kys der rammer mig… lige på den aller dejligste måde…og vi tændes vist begge 2 af det… 

Dejlige intime kys, hænder der vandrer og undersøger… hans lækre krop…han tænder mig sååå meget…vi ruller lidt rundt på sofaen og han ender mellem mine ben…liggende imens vi kysser… helt vildt dejligt….han sætter sig op på knæene…kigger ned mellem mine ben og lure de manglende trusser…han smiler og med et er jeg bare mega blottet og prøver at ta kjolen ned i mellem dem… vi griner og det er lidt komisk, at jeg prøver det…. vi havde skrevet en del om hvorvidt jeg ville ha undertøj på eller ej… og der var svaret vist… han smiler og kæler med mig…kun så det pirre mig… 

Han smider selv skjorten og den dejligste overkrop kommer til syne…hænder der nusser om mig..og kys der går direkte i underlivet på mig… 

Min telefon siger pludselig underlige lyde… og det viser sig at manden min har sat find min Iphone på… fordi jeg så åbenbart har kommet til at sende fyren en besked om alt er ok, stedet for til M….så vi bliver lige afbrudt… tar lidt mere at drikke… men begynder hurtig at kysse igen… går ind mod sofaen og jeg sætter mig… hiver ham hen mod mig… og åbner hans shorts… hiver ned i hans boxere… og den lækreste pik kommer til syne… til dags dato den tykkeste jeg har haft i min mund …jeg tar den meget forsigtigt i munden, imens jeg prøver at læse ham, om det er ok, eller om jeg er for hård ved ham.. men han ser ud som han nyder det…og det gør jeg i den grad også selvom han er stor og jeg virkelig skal åbne munden…men han er lækker at sutte…min tunge der nyder at lege med det lækre pikhoved hvor der konstant er en dråbe eller 2…hårdheden af den er for vild…og jeg tror ikke han er i tvivl om hvad jeg synes…og jeg siger det flere gange, til trods for at jeg ikke er så god til at få sagt hvad jeg mener når jeg er i det…

Men han når vist dertil, hvor der skal mere til ….han skubber mig tilbage i sofaen og sætter sig mellem mine ben, og leger med mig, han er god…. Specielt med sin tunge, frækkeste tunge og de lækreste hænder, jeg når vist at sige der nok bliver lidt vådt… inden han forsigtigt leger mere med mig… mere intenst… og den lækreste lille orgasme pibler frem… et par gange… 

Vi kysser….og han sætter sig på knæ mellem mine ben, inden han forsigtigt trænger op i mig….på den lækreste måde fylder han mig ud og han finder hurtigt en fræk rytme…jeg er solgt…og er såååå tændt, så der går vist ikke længe før jeg igen kommer…han siger jeg skal sige til og det gør jeg….

Vi beslutter vi må ind I sengen….han har ikke nået at ligge sengetøj på, så vi joker lidt med det …på vej derind stopper vi op i køkkenenet….kysser igen… og jeg vender røven til ham…og bukker mig ned… han er hurtigt og griber fat i mig og trænger igen op mig…han tar mig på den dejligste måde frækkeste måde op af køkkenbordet… 

NU… går vi i soveværelset…jeg bukker mig igen nedover sengen…smiler og siger nååååå må hellere tage denne pude og få betræk på….han er hurtigt og igen trænger han dybt op i mig igen …tar mig på den frækkeste måde et par gange… inden han opdager at der er blod på…som i shiiiiiiiiit….hans sår som ellers var fint helet, er sprunget op…vi kigger lidt på hinanden…men er rimelig cool med det og vi kan jo ikke gøre noget… han smutter ud i bad…og får derefter fixet og renset det fint igen… og jeg får hele historien og det lange forløb om hans pik…meget spændnede og lærerigt og….vi bliver enige om at det kan blive en sjov blog… eller ihverfald anderledes… og gutter… det er langt fra et forløb i vil ønske jer… fy for den, det er voldsomt… 

Vi bliver enige om bare at hygge så, nusse og kysse kan vi jo godt…sååååå masser af det… i hans sofa…og alligevel også lige lidt pille på hinanden… og egentligt inde længe er hans pik ret så klar igen…. Forstået på den måde at vi jo passer på…og kun nusser DEN lidt …er super forsigtige….og bliver hele tiden opstemte…så bliver måske også enige om at det må være det for idag….så ikke der sker mere…og alligevel kan vi ikke lade være, og han nævner så at han jo nok er nød til at komme…så ku jeg da få lov at høre det…han ku jo smutte ud i badet og gøre det….

Måske jeg ikke helt er tilfreds der… men ja sån er det jo… vi sludrer noget mere og den falder fuldstændig, såååååå er det slut siger han…. 

Liiige indtil vi da igen kysser ret så intenst…. Der går ikke mange sekunder før den igen er stiv….og jeg er hurtig til at smutte ned mellem hans ben…og ta den i munden….slikker og sutter ham…og hans dejlige glatte boller…han overtager selv og spiller pikken…imens min tunge forkæler pikhovedet…det bliver intenst og der går ikke længe før han hæst siger, det er ikke sikkert jeg når at advare dig før jeg kommer…og han får ret..han lyder fræk…og jeg mærker hans pik spændes fuldstændig…og de første dråber rammer min tunge…og han stønner højt og er langt fra stille…. Mega mega frækt at høre og se ham komme…. 

Masser af nus og hyg i sofaen efterfølgende…. Helt klart den lækreste aften længe….

Comments are closed.