WOW……

Det er nogen der kan noget ….. 

Efter at ha luret en lækker mand, tog jeg endelig mod til mig og skrev til ham…. Hurtig fik jeg svar… og mega dejligt hurtigt blev det en super fræk lummer chat, hvor vi blev enige om at måtte ses… hellere før end senere… men desværre ku jeg ikke før efter 4-5 dage…

Tirsdag kl. 10 banker han på døren som aftalt… Jeg har kun en lille blondekjole, selvsidddende strømper, stilletter og en åben kimono på…. Åbner,  smiler,  krammer og sludrer let… lidt nervøse… eller måske mere spændte….  Der går ikke længe før vi som aftalt kysser…. Stadig kun i entreen…. frække kys…og føles som udløsningen fra den frække lir….  Hurtigt er vores hænder overalt på hinanden… og hans fingre leger intenst med mig ….. hurtigt bukker jeg efter og kommer i en lille orgasme… krammer om ham  …. kramper… og kommer igen…. Han kan allerede noget…. 

Han stopper forsigtigt…. smiler…. Jeg siger skal vi ikke finde en seng ??? vi smutter ovenpå…. Kysser igen…. Og jeg piller lidt mere tøj af ham…. Lækker krop også… et par tattoos…. Åbner hans bukser…. og hans lækre pik kommer frem…. Tar den let i munden….smiler da de første dråber kommer…. Smager og siger uhmmmmmm…..  han tar sine bukser helt af…. Nyder synet af ham imens han tar det sidste tøj af ..…

Han ligger sig på sengen og jeg begynder at kysse lidt på ham… og går hele vejen ned…. Ned til hans lækre pik der allerede er halv stiv…. Tar den forsigtigt i munden igen…. Og gør som aftalt…. Sutter den fra hovedet og ned… helt ned og slikker hans kugler…. Inden han giver mig dem … så jeg kan ta dem helt i min mund…. Han stønner… sååå frækt..og det tænder mig helt vildt…. Han er god til at guide mig… uden det bliver kommanderende eller akavet… men på en let og fræk måde… for den ultimative nydelse… og det er dejligt at få lov…. Jeg nyder ham…. Nyder at forsøge mig lidt frem…  vådt….. og legende….. tungen der driller…. Suger let…. Og forsøger at tage ham dybt… men han er stor…. Så sutter ham så intenst jeg kan …. Mærker mig lidt frem hvad han kan lide… selvom jeg havde en ide om det godt måtte være lidt hårdt…. 😉 Han trækker sig… smiler og siger jeg skal passe på…. Lig dig ned…. Så er det min tur…. 

Ligger mig… og mærker hurtigt hans tunge… og fingre…. Sååååå lækkert…. Og der går ikke lang tid før jeg hører… og mærker de våde dråber… det gør han godt…. Han får mig til at komme let et par gange… han fortsætter og det bliver bare bedre… dybere…. Og mere vådt…. Mærker han forsøger med flere fingre…. imens han leger med min klit…. Der bliver vådt…. Mere vådt…. Og til sidst kan jeg mærke den velkendte følelse af at være helt fyldt ud…. Som i helt…. Hurtigt kan jeg mærker jeg er ved at komme og stønner det…. Han fortsætter og har den bedste fornemmelse af mig… ved præcis hvornår han skal give gas og hvornår jeg skal pirres…. Så jeg giver fuldstændig slip og kommer jeg ved ikke hvor mange gange…. Fuldstændig flad…. Puster ud i 2 minutter….. inden hans smiler og spørg om jeg vil ha pik….. jaaaaaa tak….. vi fumler med vores fedtede fingre….men får åbnet et gummi….. og han tar det på…. Sætter sig mellem mine ben og trænger op i mig…. Fylder mig ud på den frækkeste måde…. Og jeg er ved at komme igen….. jeg leger selv med min klit imens hans pik køre ind og ud af mig….. men han er tæt på …… og han spørg hæst om han må kommer udover min fisse…. Jaaaaaaa …… mega frækt…. Han støder til et par gange…. Jeg kommer….. og han trækker sig ud…. Hiver kondomet af og sprøjter udover mig…. Mine fingre leger med spermen….. og jeg kommer let igen…… vi ligger os…. nusser lidt…. og sludrer…. Mega hyggeligt…. Og han er en super dejlig åben mand…. Og vi bliver enige om vi tar kaffen nu… jeg smutter ned og laver lidt kaffe og får vasket mig lidt..

Vi sludrer noget mere og det viser sig at vi har en del privat til fælles også… og det er bare mega hyggeligt at kunne sludre om andet end kun sex…. Ligge der sammen… nøgne… åbne…. og nyde hans selskab…. Og kaffe i sengen 😉 Vi nusser let….

Der begynder at være liv i hans lækre pik igen…. Og jeg sætter mig mellem hans ben… kigger på ham… smiler… og tar den forsigtigt i munden ….. han tar fat om mine bryster og lader pikken køre mellem dem… jeg sutter spidsen imens….… der går ikke længe før den er hård… og jeg nyder at se ham tændes igen…. Høre hans stønnen og se hans liderlige blik …. slikker jeg ham igen oppefra og hele vejen ned til hans kugler  … som jeg derefter tar helt i min mund det er møg frækt han nyder det…. Lettere hårdt…. Og med min tunge der leger med dem… ser jeg hans pik blive stenhård… han har selv overtaget den og gnider den mod mit ansigt… imens han fortæller hvor frækt han synes det er… jeg nyder at se ham….. men skifter nu til hans pik igen…. Prøver igen og igen dybt…. Men jeg kan ikke sluge ham helt… selvom jeg gentagne gange prøver…. Og nyder tårende der triller ned af mine kinder… synes det er frækt at det sætter noget igang rent fysisk…. Nyder ham længe….. hans blik… hans ord…. og hans lækre pik…… men han stopper, for han er ved at komme igen…. 

Han begynder igen at lege med mig…. Og han kan virkelig virkelig noget, så der går bare minutter før jeg kommer igen…. Han leger på en eller anden måde med mig både på klitten og indeni…. Og det gør bare noget frækt…. Inden han igen tar sin hånd og fister mig…. Kommer helt vildt… som i helt vildt…. Flere gange… giver så meget slip…. Og overgiver mig….. fuldstændig…

Finder gummi…. Og han tar mig bagfra…. Virkelig dejligt… han har en virkelig lækker stor pik….  Der rammer nogen punkter så jeg hurtigt kommer…. Strammer om hans pik…. Og han er også tæt på…. Men han vil ikke komme endnu…. Så han trækker sig ud…. Og gummiet…. Bliver i mig…. Ja det kan så også ske… og det er ok…. jeg stoler på ham… vi fniser og han fisker det ud…. 

Ligger os igen et øjeblik…. Men kun kort….. så leger han igen med mig…. kysser… og er tætte…. Jeg leger med hans pik når jeg får lov…. 😉 han er følsom nu…. Og det tænder mig lidt at tirre ham… 

Han tar sin nu meget stive pik….. og bruger som legetøj på mig… skifter på klitten til åbningen… og det gør bare et eller andet… måske det forbudte… eller følelsen af den er stenhård… det at han pirre… kan ikke sige hvad… men jeg kommer gentagne gange af det… og mærker mine egne safter sprøjte og ramme mine bryster…. Mega frækt…. Og jeg er til sidste nød til at sige knep mig….. alt det pæne går af mig…. Og han trænger hårdt op i mig…. Min krop spændes … og jeg nyder det nærmest gør ondt…. Tar imod ham… strammer alt jeg overhovedet kan… kommer igen flere gange… til han hæst siger der ikke går lang tid før han kommer igen… mit svar er så kom…. Fyld mig ud…. Bare ta mig… og det gør han…. På den aller dejligste frækkeste måde…. Det er sååååå frækt …. Og jeg kommer alene af følelse af det…. 

FULDSTÆNDIG færdige vælter vi om på sengen…. Og ligger og sludrer lidt om hvad vi kan mærke… jeg kan mærke de våde lår… og en vis ømhed…. Smiler ved tanken…. 

Tar en kaffe mere og snakker om livet… dejlig nede på jorden mand… hvis selskab jeg håber jeg får igen…. 😉

Comments are closed.