Vildeste frække …. lækre…. Hyggelige fredag….

En fyr skriver på min singelprofil…. Super dejlig nede på jorden fyr…. Og egentlig skriver vi ret normalt et stykke tid… inden det bliver lidt lummert… Han er anderledes end nogen jeg ellers har skrevet med… kan ikke sige hvad der gør det…. men noget gør…. Og jeg er tiltrukket af ham som person og hans lækre ydre lige så…. 

Der går lidt tid før vi kan ses… men vi skriver dejligt imens… sån mega hyggelige frække chats…. Som jeg glæder mig for vildt til at læse hver gang jeg kommer på Scor…. Mere og mere nysgerrig er jeg….

Vi aftaler en fredags date… måske med overnatning…. Jeg bliver lidt betuttet ved tanken… tænk hvis det bare ikke er det… hvordan kommer jeg så ud af det… 

Nåååååå men vi ser hvad der sker og tar den derefter aftaler vi…. Desuden taler vi om at vi skal mødes med noget mindre tøj på end normalt…. Det vil sige jeg kun i lingeri under jakken og ham kun i boxere…. Hehehe er lidt usikker…. Men går med på den… finder tøj frem…. Og gør mig klar…. Indtil jeg ser datteren i indkørslen…. Jeg får aldrig sneget mig afsted uden tøj på…. 

Sååååå hurtigt en kjole udover …. Og skriver det til ham…. Så da jeg ankommer stå han i jeans og t-shirt… lækker høj mand…. Siger hej og krammer…. Og vist også et kys…. 

Sætter os ind i sofaen og falder ret hurtigt i snak… mega dejlig hyggelig snak, og han har gjort en del ud af det… lækker rødvin, lidt snacks og slik ….og…..  Lidt flirten…. Og inden længe de første forsigtige kys…. dejlige…. lækre…. der hurtigt bliver til mere …. og hænder der stille og roligt er rundt på hinanden….  

Lidt mere snak og rødvin …. men vi kan ikke rigtig fokusere…. og vi kysser mere og mere….hans hænder finder hurtigt vej under min kjole…. og han mærker om jeg nu også er trusseløs…. og jooooo…. og våd….. og mega tændt på ham… 

Han leger med mig…. Og jeg nyder det helt vildt….. men må smage ham også…. Så får åbnet hans bukser…. og frem kommer den lækreste pik… der er små stiv…. Tar den i munden…. ikke for hårdt…. men hårdt nok til at han hurtigt bliver mere stiv…. som i virkelig lækker stiv…. Jeg sutter ham…. Nyder ham…. Hans blik og hans hænder der fører min mund helt nedover hans pik… dybt…. Og vådt…. 

Kigger på ham… rejser mig…. husker ikke om han siger jeg skal … eller jeg selv gør det… men sætter mig ovenpå ham…. og lader hans pik trænge op i mig…. Gisper let…. For han er stor… hans blik siger ikke meget… men hans hænder og hans lette stønnen gør…. Han har fat i mig…. min røv…. mine bryster …. Skiftevis klemmer jeg og rider hans pik…. Mega fræk stilling…. Jeg mærker ham helt i bund…. På den frækkeste måde…. Og hans pik rammer som den skal… der går ikke lang tid før jeg kommer let….. har godt fat i hans hoved…. vi kysser vist… lækkert intimt…. Han siger jeg skal passe på…. Men jeg har brug for at komme…. Komme sammen med ham…. Mærker hans pik blive max stiv…. Mærke han nyder det ligeså meget som mig…. Så jeg sætter farten op…. Hører han er tæt på… mærker det…. Kommer selv…. Og igen da han stønner jeg kommer…. Tar imod …. ham…. Og hans lækre sperm…. Sååååå frækt… fordi vi bare lige måtte…. 

Lidt mere dejlig rødvin…. masser af hyggelig snak…. små berøringer…. kys…. og nussen i sofaen… inden han kigger på mig…. kysser mig og siger…. Vil du med ind i sengen…. Noget med noget olie og give mig en hånd 😉

Ved ikke om jeg svarer …. Men jeg går med…. smider tilmed kjolen undervejs…. ;-)…. og den gennemsigtige korte blonde kjole jeg har på…. vi ligger os… nusser og nyder.. hinanden …. lækre kys…. og hænder der ret hurtigt begynder at lege med mig…. Mere og mere…. Han beder mig ligge mig…. Og ligger sig ned mellem mine ben…. vi har skrevet helt vildt meget om at sprøjte…. om fisting…. også imens han slikker mig…. og det er jo klart min favorit…

Der går ikke længe før jeg mærker hans hænder der leger sammen med tungen…. men han starter med at få mig til at sprøjte let… sååå lækkert og frækt selvom jeg ikke er den store sprøjter… 

Han finder glidecremen frem ;-)…. Og tar lidt på hånden og leger mere og mere med mig…. Jeg stønner stort og er på dette tidspunkt ved at sprænges af liderlighed… har brug for at komme…. brug for at mærke ham…. men han er mega god til at læse mig…. til at fange min liderlighed… og der går ikke længe før jeg mærker hans hånd i mig…. Gisper stort nu…. og må sige det kune varer sekunder før jeg kommer… kan mærke han også er tændt….

Og jeg nyder ham…. og kommer i den dejligste orgasme…. igen …. og igen….. og igen…. Den mand kan noget…. Jeg leger med hans pik imens …. Hans virkelig lækre store pik….  imens han fister mig……  Puster …. og må vist sige pause…. Jeg er øm…. og følsom…. på den aller frækkeste måde…. Kigger på ham…. og spørger om han ikke vil ned og ligge…. og jooo tak….

Kigger på ham…. og hans stadig halv stive pik…. og ligger mig ned mellem hans ben…. Tager hans lækre pik i min mund…. og begynder at forkæle ham….. nyder at sutte ham…. dejligt…. dybt…. og med tungen forsigtigt … legende på hans kugler…. Ser ham i øjnene …. mærker hans hånd på mit hoved…. og mærker hvordan han bestemt og styrende …. skubber pikken langt ned i min hals…. men han er stor…. og jeg må opgive og gagger et par gange…. men jeg prøver…. og synes jo det er sååååå frækt….. 

Men jeg må have ham…. Er nød til at mærke ham…. i mig….. vender mig på alle 4…. og han trænger op i mig…. Men med en forstuvet hånd må vi opgive og tager den i missionæren i stedet for…. Såååå dejligt og der går kun kort tid…. så kommer jeg…. Vi fortsætter lidt…. på den lækreste intime måde…. kys…. og dybe stød…. Jeg tar imod ….. men vi vælter vist om……

Ligger et par minutter…. kigger på ham…. og hans stadig halv stive pik…. vender mig hurtigt og ligger mellem hans ben igen…. frækkeste blik har han nu…. og jeg tar ham hurtigt i munden…. Smagen af mig selv… tænder mig…. og jeg nyder såååå meget, at få lov til at give ham et lækkert blowjob….. til han efter noget tid…. kommer sååååååå lækkert frækt i min mund…. sluger…. smiler…. og kysser ham…. med lukket mund…. 

Ligger og nusser…. og han siger…. nååååå hvad vil du så ha til morgen mad…. ?….. jeg skrive lige til den dejligste mand at jeg sover her…. og alt er gået super godt… klokken er blevet mange…. 

Vi ligger og putter…. nusser ….. og det er meeeega hyggeligt…. Han falder hurtigt i søvn…. Jeg har nok lidt svært ved det…. Nyt sted og lyde…. og en mands hånd på mine bryster… men jeg døser hen…. og vågner lige kort indimellem…. Indtil jeg ved 03 tiden vender mig…. og han vågner og uhmmmmm lækker røv mod mig…. vi ligger tæt i ske… men hører han sover igen…. men hans fingre de har fundet vejen frem til mine nu helt stive brystvorter…. Og det tænder da lige helt vildt…. Såååå der ligger jeg i en fremmed mands seng… kamp liderlig …. men nænner ikke at vække ham…. 

Men heldigvis har min røv mod hans pik haft en virkning …. For efter lidt tid mærker jeg der er liv i den… og trykker røven helt op mod ham…. Hvilket resultere i han spreder mine ben…. og trænger dejligt op i min plaskvåde fisse…. vi boller lidt…. og det er vildt dejligt at mærke ham her i mørket… nyder ham…. inden vi begge bliver enige om at det må blive en tur når vi er mere vågne…. Men lige præcis det er såååå dejligt frækt … og det der tænder os ved at man sover sammen 😉

Vi vågnede tidligt…. eller det virkede ihverfald sån… fuglende sang og solen var ved at stå op…. Men lette berøringer…. kys… og lysten til mere efter natten …. Det blev til lidt meget og han var dejlig stiv med det sammen…. og lagde sig ovenpå mig …. og tog mig…. sååå dejligt…. dybt…. intenst…. og mega intimt at man dårlig har fået øjne… og alligevel bare lader lysten overtage… lækker sex…. berøringer…. slikken… sutten…. og et par nye orgasmer til mig…. Han ved hvad han gør…. og kan i den grad noget lækkert…. Suttede ham dejligt…. Stiv og lækker…. men ude af stand til at komme…. 

Så vi bliver enige om at det må betyde en gang morgenmad og kaffe 🙂 super hyggeligt…. Han forkæler mig…. på den dejligste måde… skøn nede på jorden personlighed….

Kan ikke andet end sige….

Ham her har jeg virkelig virkelig lyst til at se igen…..

Comments are closed.