Morgen møde….

…med den lækre politimand…. 

Som bare har haft alt for travlt…. Og slet ikke haft tid….

Men en lækker morgenaftale blev det til denne kedelige tirsdag…

Han kommer kl.09…. Hører hans fødder på trappen…. leger med min magic wand…. Den gør noget og jeg mærker jeg hurtigt bliver våd…. Lækker våd og klar til ham…. Han kommer op og begynder hurtigt at smide tøjet…. 

Han har den lækreste krop… frækkeste smil…. Og en pik der er helt igennem lækker… og når han står der bliver jeg endu mere tændt…. Han lurer mig…. indtil han kommer hen og begynder at lege med mine skamlæber imens jeg leger med klitten…. Mega frækt… og jeg stønner nu højlydt…. Han skiller dem ad…. slikker dem…. kysser dem… suger dem…. På den aller frækkeste måde… og jeg tændes voldsomt af det…. Det er hårdt og på en anden måde meget blidt og intimt…. 

Han finder en dildo frem…. ikke en lille en…. og jeg mærker han stikker den op i mig…. bagi…. Jeg vrider mig lidt, dels gør det lidt ondt, men det er på en måde det frække ved anal…. Så jeg tar imod da han stikker den helt ind… og han leger med den …. imens han leger med mig…. Mine egne fingre leger med klitten imens…. og jeg kommer…. kommer for vildt…. Og det er ikke prøvet før, hvor det kun er analt…. Vildt frækt….

Så da han stikker enndu en dildo op i skeden … går der kun 2 sek og jeg kommer i den dejligste orgasme…. og et par mere følger efter…. Han kan noget…. Måske fordi jeg tænder så meget på ham… eller fordi han er så tændt….  måske fordi vi bare ikke har nogen grænser sammen…. 

Han kigger for vildt frækt på mig…. Og begynder at sutte mine bryster… han er hård ved dem idag, suger vorten helt ind … men det tænder mig bare endnu mere…. 

Færdig… liderlig… rastløs…. er jeg nød til at smage ham…. Han ligger ned…. og jeg skynder mig at ta hans pik i munden…. Er pjattet med den…. Og fortsætter… langsomt legende… og drivende vådt…. ;-)…. slikker…. forkæler…. nyder ham…. nyder hans kugler…. og tar dem flere gange helt i min mund…. imens min tunge leger med dem…. og min hånd leger med hans nu meget meget stive pik…. Slikker ham….længere bagud….. og mere…. Kan mærke han tændes for vildt af det…. gør det det vådt…. og klar til en finger….han vrider sig lidt…. da jeg forsigtigt lader den glide op i ham…. Men virkningen mærkes med det samme i hans pik… den er stenhård…. og han stønner endnu mere nu…. Lader den forsigtigt glide frem og tilbage…. ikke helt dybt endnu…. Sutter ham stadig… nyder at det er ham der er i fokus idag…. 

Skifter finger… så jeg kan kommer dybbere… han stønner for vildt nu… og siger hæst giv mig en finger mere… forsigtigt lader jeg 2 fingre glide op i ham…. Knepper ham forsigtigt med dem…. imens jeg sutter ham grådigt…. Nyder han er stenhård i munden på mig…. Og der hele tiden kommer et par dråber sperm…. 

Jeg øger tempoet…. vildt frækt og ret kinky…. Har fuldstændig kontrollen over ham…. over hans lyst…. knepper ham…. sutter ham…. til jeg mærker det er ret tæt på… sætter farten lidt ned…. Men sutter hårdere… dybere…. og leger stadig med ham bagi… han kramper fuldstændig sammen…. kommer for vildt i min mund…. Kroppen giver sig flere gange og der kommer sperm igen og igen…. Jeg sluger…. og er sød ved ham nu… meget forsigtig nyder jeg de sidste ryk…. Og at se hans nydelse… tænder mig… bekræfter mig… og giver mig det vildeste kik…. 

Ligger sammen tæt på sengen…. Nyder det… sludre… fniser… og hygger inden han skal afsted på job…

Nyder ham max på alle måder…. 

Comments are closed.