Et styk…. hot date…..

Efter en laaaaaang corona pause bliver jeg fristet af en fræk mand…. En mand som jeg rent faktisk havde mødt…. Han var min bord herre til slot’s festen i november…. Men det tror jeg ikke han kan huske selvom han siger han kan huske han har set mig før…. 😉 Egentligt også irrelevant, for jeg synes han var ret lækker….

Jeg ankommer som aftalt…. Og det er lidt kinky…. For han er nøgen i døren…. Og vi siger kun hurtigt hej…. så kysser vi…. De frækkeste våde kys… der straks tænder mig og endnu mere da hans hånd checker om jeg har trusser på, hvilket jeg selvfølgelig ikke har….…. Han vender mig bestemt om…. mærker på min røv…. 

Ingen ord…. Og han tysser på mig da jeg stønner lidt højt…. 

Mærker ham…. Han trænger dybt op i mig… jeg står op af væggen…. Og famler mig lidt frem i mørket…. Holder fast i en karm…. Imens jeg tar imod ham…. Skyder røven tilbage mod ham…. 

Han stopper…. Kysser mig og spørg om jeg vil med ovenpå … jaaa 🙂

Kommer op i soveværelset…. Og igen kysser vi….. han har fat i mig…. Godt fat i mig…. Han er klart en styrende mand…. Ligger mig ned…. og begynder at slikke mig…. og leger med mig samtidigt…. frækt… og han kan noget…. Der går ikke længe før jeg sprøjter let….og han fortsætter… igen og igen….. ikke meget…. Men tilpas frækt…

Han har et fast greb over alt,  føles det som om…. Og specielt mine brystvorter får et klem…. På grænsen til hvad de kan tåle… jeg er ikke i tvivl om han tændes af det hårde…. Det er frækt… og jeg tændes…. og alligevel…. Skal jeg liiige kende ham lidt mere…. 

Vi vender lidt rundt…. Og jeg sutter ham…. Læææækker tyk pik…. der stille og roligt bliver stiv i min mund…. Nyder at mærke effekten af det jeg gør ved ham…. Nyder at se og høre hans lette stønnen og øjne der følger med….. hans hænder der føre mig nedover pik…. Og helt i bund jo stivere den bliver…. Men den er stor…. og tyk…. så kan ikke tage den helt… eller så er jeg bare i virkelig dårlig form… 

Han vender mig rundt…. og knepper mig…. hårdt…. så jeg hurtigt kommer….. imens han har godt fat i mig…. og mine bryster … han taler frækt imens… og beder mig sige jeg vil kneppes… tanken om han lidt bruger mig tænder mig… samtidig med det er pirrende… 

Han stopper…. og begynder hurtigt at lege med mig igen…. Han fister mig…. og det gør han godt… det mærkes han har prøvet det før…. Og jeg kommer hurtigt af det…. Ikke vildt…. men kommer…. Han pirrer mig og mærker sig lidt frem… visker bestemt… “du siger til lige før du kommer “ …. Gør som han siger…. Og siger næste liderligt jeg er ved at komme…. Han siger bestemt igen…. “Nej” ikke før jeg siger du må…. 10… 9… 8… 7…6… 5…4..3..2..1 og nu må du komme… jeg giver fuldstændig slip og kommer voldsomt… det er sindsygt frækt… og aldrig prøvet før… 

Han fortsætter …. Leger videre med mig…. Får en røvfuld …. Tilpas lækker hård….  Han trænger igen op i mig…. Spreder mine ben fuldstændig så han kan komme til …. Banker den op i mig på den frækkeste måde… og jeg nyder det…. Leger med min klit imens…. så jeg gentagne gange kommer let… 

Svedige…. Pauser vi …. ligger tæt… og snakker…. Om løst og fast og fantasier og lyster….  Han er vist langt mere erfaren end jeg…. Og jeg har da virkelig fået munden fuld her…. 

Hehehe han tar min hånd…. Og føre til sin pik… der stille og roligt vokser igen…. Lækkert…. og hurtigt er jeg nede og sutte ham…. Sutter ham frækt igen…. Ligeledes hans kugler…. Og under dem…. frækt…. Han er dejlig glat… og en virkelig kinky fyr…. 

Vi bytter rundt og han ligger lidt under mig… og begynder igen at lege med mig… hurtigt er jeg fyldt ud igen…. godt han har olien fremme…. Han beder mig gå på alle 4…. Og han knepper mig igen…. Hårdt….med hans hænder om mine bryster …. Og et fast greb i mit hår….. Han stopper og begynder igen at lege med mig…. Han fylde mig ud… har hele hans hånd oppe i mig…. Det gør ondt… på en fræk måde…. og det vare ikke længe før han igen beder mig holde min orgasme inde, imens han tæller… jeg kommer voldsomt igen…. Og igen…. Og må sige pause….. 

Tar en puster 2 min….. 

Han ligger ved siden af mig….. han beder mig sætte mig på sin hånd…. Ved ikke om jeg om kan …. Jeg er ved at være øm…. Og hans hånd er stor… men det lykkedes….. viiildt frækt at sidde og ride hans hånd…. Og de små orgasmer vælter ind over mig….  Og igen må jeg sige pause…. Godt brugt…. 

Han siger…. Er du frisk på at ta mig….. hmmmm …. Det skal jo prøves… så ja…. Han hjælper med at give mig en strap on på…. Faktisk lidt frækt…. Da jeg sidder der med den i hånden… og han ligger foran mig…. Han er sååååå meget mand, og styrende… og alligevel dette…. På en måde, tænder det mig at det nu er mig der er det…. vi hjælpes ad med at få den listet op i ham… den er perfekt i størrelsen… ikke for lille… blottet…. Sidder jeg forsigtigt og knepper ham…. Han nyder…. Og stønner…. Og han pik bliver mere og stiv…. Imens han leger med med den… 

Jeg forsøger mig frem… og kan se når det bliver for dybt…. Han skal lige være mere klar…. Men smiler og siger…. Hmmmmm det kan også blive for dybt til dig…. Imens jeg stadig knepper ham… frækkere end jeg troede det ville være…. Det bliver mere og intenst…. Dybere og dybere….. og han leger mere og mere med sin pik…. Ville gerne ha spillet den, men jeg er for fokuseret på at ta ham…. Holde ham fast så den ryger helt i bund…. Se ham nyde…. 

Det varer ikke længe før han hæst siger han kommer….. han spiller pikken hårdere…. men langsommere… og jeg ser de lækre hvide dråber vælte ud af pikken…. alt imens jeg stadig tar ham langsomt… 

Såååååååå færdige vælter vi begge 2 om på sengen…. Mega frækt…. Og dejligt…. Og lidt grænseoverskridende…. 

Masser af dejlig sludder, inden jeg vender næsen hjemad…. Sikker på vi ses igen…. 

Comments are closed.