Lækker aften…M hos kvinde….

Efter 1 1/2 uge blev det tid igen til at ses med kvinden. Jeg kom ned til hende og vi gik direkte i soveværelset….. vi startede meget som vi plejer, ved at vi kysser og lægger os ned….og jeg trænger dybt op i hende…..sådan ligger vi længe imens vi kysser…… og hun kommer flere gange imens….

Efter lidt tid kravler jeg ned og slikker hende og leger med hende….hun sprøjter lidt og jeg leger videre med hende….. Jeg stikker en finger op bagi og leger med hende….imens jeg slikker og har et par fingre i det normale hul…..tager fingeren ud bagi og trænger i stedet op med min pik….stadig imens jeg leger med klitten og har et par fingre oppe…… Helt vildt frækt og hun kommer vildt…. Vi tager en kort pause og så kravler jeg op igen og trænger hårdt op i hendes fisse….og tager hende hurtigt og dybt, inden jeg sprøjter langt op i hende…

Vi lægger os og slapper af og sludrer lidt….og så begynder jeg at lege med hende igen…hun sprøjter helt vildt og jeg tager fat i glidcreme i skuffen…..og vupti, så er hele min hånd oppe imens jeg slikker hende…. hun kommer voldsomt igen og da jeg tager hånden ud og liiige leger lidt, sprøjter hun vildt igen….. SÅ FRÆKT……

En super fræk aften og efter et hurtigt bad, så er jeg på vej hjem igen 🙂

Endnu en lækker aften!!!

Comments are closed.