Vilde dage og overnatning…

Så er der gået et par uger siden vi sidst havde ses og vi er enige om at nu er det tid igen…. Vi aftaler at mødes Tordag og jeg napper lidt bobler med 🙂

Det bliver som altid et suuuper frækt, dejligt og vådt møde og vi hygger i 2-3 timer…. 

Jeg havde hjemmefra talt med Q om at vi gerne ville se kvinden til en middag hjemme hos os med vores unger, da hun også er super dejlig at være sammen med uden sex…og Q har jo mødt hende ved flere lejligheder…..  Det bliver så aftalt at kvinden kommer dagen efter til mad hos os…og da vi regner med at få lidt bobler og vin, tager hun sin dyne med, så hun kan overnatte på sofaen.

Aftenen bliver super hyggelig og vi sludrer, spiser og drikker….. Det er lidt underligt slet ikke at pille eller kysse som vi ellers gør, men super dejligt at kunne ses på denne måde også 🙂 

Da kvinden næste morgen kører hjem, ligge Q og jeg og sludrer…. Q siger om jeg ikke kunne ha lyst til at overnatte hos kvinden denne aften til næste dag…… og det kan jeg jo ikke sige nej til….. En super fantasi vi længe har talt om…

Så samme aften kører jeg hjem til kvinden med bobler under armen…. og en underlig fornemmelse i maven…. super frækt men samtidig er jeg vildt nervøs….  Da jeg ankommer sætter vi os i sofaen og drikker bobler…. Vi snakker lidt om den hyggelige middag med Q og om hvor vildt der er at Q synes vi skal sove sammen. 

Efter lidt tid tager vi glassene med ind i soveværelset og begynder langsomt at hygge….  og vi leger i et par timer med lidt pauser inden vi er nød til at sove….. Natten inden blev det ikke til meget søvn heller, så vi lægger os pænt til at sove. 

Næste morgen vågner vi og det er en vildt underlig fornemmelse…. vi har en hurtig gang sex og så et brusebad inden jeg suser hjem igen til Q…..

Super vild oplevelse og noget jeg er så glad for at ha prøvet…. Det fedeste var nok at man har en anden ro og ikke en bagkant. Det føltes anderledes selv om vi ikke brugte mere tid end normalt.

Tak til min fantastiske Q for at give mig lov til at prøve dette….. elsker dig for vildt meget og tak til kvinden for en super lækker aften og nat.

Comments are closed.