Det aller lækreste ……

ALTID….. 

Min lækre politi mand har desværre været i karantæne efter en ferie 🙂 men men det er frivilligt så vi finder en dag inden den ophører…. 

Han kommer til mig som altid…. Jeg sidder bare på HANS stol…. Kigger ham direkte i øjnene da han kommer ind af døren til soveværelset…. Smiler det frækkeste smil…. Imens jeg sidder helt ude på stolekanten, og leger med min nye ven Magic Wand…. Den er lækker…. Han stiller sig og kigger på mig…. 

Jeg fortsætter…. Sidder i en tynd underkjole, der er helt nedringet og han tar straks på mine bryster… imens hans øjne bare bliver mørkere og mørkere… han har det lækreste blik når han tændes…. Hans smider overtøjet…. Og hans T-shirt…. Og hans lækre mave og bryst kommer til syne…. Lækker med lækker på….

Jeg leger videre…. er helt på tåspidserne i de høje sko ….og mine ben kramper i takt med at lysten stiger… og jeg må læne hovedet tilbage og bare nyde 2 min…. Kommer tilbage…. Kigger på ham… smiler… 

Ser den voksende bule i hans bukser…. Og vender vibratoren om…. Den vibrere nu uden på hans bukser… og hans pik bliver straks stiv…. STIV…. Den kigger op af buske linningen…. Og jeg har kun øje for den…. Han lader den komme mere frem….. og jeg køre vibratoren hen over den…. legene…. Og pirrende…. Og han smiler sit skæve smil…

Men….. kigger på ham… smiler stort og siger hov….. skal du ha din stol…. Jeg havde vist taget den … han kvittere med et ja, og buk dig ind over sengen og lad mig se dig lege selv… 

Gør som han siger…. Står få sekunder …. Da hans hånd giver mig en syngende flad…. Sh.. det tænder mig for vildt… det at jeg slet ikke er forberedt på det …. Og det at han tar kontrollen giver mig det vildeste kick… han rør min røv…. Spreder mine ben så han kan se mig…. 

Jeg vender mig om… ligger mig…. Så han kan se det hele….. han sætter sig på stolen… han er afklædt nu… lækker nøgen… og med den stiveste pik…. 

Han har ikke ro på…. Og kommer om på siden af mig og lader mig sutte hans pik lidt… nyder det….  Men han sætter sig igen… jeg lader stadig vibratoren forkæle min klit…. Men han finder en dildo mere frem… tænder den og stikker den op i mig… med en fast hånd…. Jeg mister vejret et par sekunder… ren og skær liderlighed… og det varer kun sekunder før den første lille orgasme rammer mig… han fortsætter med at kneppe mig med den…. Kigger på ham og ser han sidder tilbage trukket i stolen… og det er hans fod der holder den fast i mig… sært…. Mest at uanset hvad denne lækre mand gør så tændes jeg af det…. Han er eksemplet på at det handler om personen mere end hvad der gøres … for mig …. 

Jeg vrider mig af liderlighed… en vibrator i mig og den der forkæler min klit…. og jeg kommer flere gange… hvilket resultere i at dildoen der fylder mig, den ryger ud…. Hvad jeg ikke opdager er at det er hans fod der nu leger med mig… og jeg stadig vrider mig af begær og nydelse…. Jeg når et sekund at tænke det er sært… men orgasmen overtager igen…. Og alt andet forsvinder….

Men …. Han kan ikke holde den længere og kommer igen over til mig… vend dig om…. Og han sætter sig på knæ foran mit ansigt… og tar fat om min hage… og jeg får hans pik i min mund…. DYBT…. Men han fortsætter…. Jeg gagger… så savlen løber ned af hagen på mig…. Men jeg fortsætter…. Gagger igen… det tænder ham… og hans mørke øjne er ikke til at tage fejl af… men han trækker sig… jeg ved det er fordi han er tæt på at komme.. 

Han ligger sig foran mig…. Og jeg sutter hans kugler imens han leger…. Han kigger intenst på mig og spørg om jeg vil ride ham… jaaaaaaa  !!!! Jeg finder hurtigt et gummi frem…. Han tar det på…. Og kravler op på ham… glider laaaangsomt nedover ham…. og nydelsen er enorm…. Han leger let med mine bryster inden han hæst siger kom ned til mig… og jeg gør det… vi kysser … vildt dejligt…. Intenst …. Intimt knepper han mig…. vi er helt tætte… svedige…. skiftevis ridder og bliver kneppet…. vi kysser…. Har hovederne helt tæt… det er såååå intimt… og svedigt… og på en måde alligevel dyrisk…. 

Vi bytter rundt… og jeg ligger nu med benene helt ude til siderne…. Han tar mig…. Mere sultent… mere liderligt… og han spreder mine ben… så han styre legen….  Men alligevel kan jeg se han bliver urolig…. Han tar mine hænder og styre dem så jeg selv holder mine ben…. Og han har nu frit så han kan lege med mine bryster… min mave… han tænder på jeg har den størrelse jeg har… og det er noget af det mest bekræftende og beroligende for mig… og det tænder mig at jeg kan være mig selv fuldstændig…. 

Jeg leger med min klit …. og med Hans pik imens den glider ind og ud af mig…. frækt… og hans blik er det frækkeste når han er så tændt… 

Strammer godt om hans pik…. Og kommer selv et par gange…. når han går i bund…. Han er tæt på at komme….. og han trækker sig ud….  Tar gummiet af og spiller sin pik foran mig… imens jeg slev leger… frækt at kigge på ham… mærke hans ben mod mine… og den gyngende bevægelse når han spiller sin pik… kan se hans øjne der skifter fra mørk til sort… hans lækre hæse stemme der siger han er ved at komme…. Og mærke den dejlige varme sperm der rammer mine skamlæber… rammer mig… imens jeg fortsætter med at lege…. Fortsætter…. Han kigger intenst på mig… og jeg leger med hans sperm… mod min klit… er nød til at komme en sidste gang nærmest visker jeg.. samtidig med en fin lille orgasme ruller ind over mig…. 

Brugt på den dejligste måde smiler vi til hinanden og sludre let…. Tar en kaffe og kysser og krammer farvel… er ret pjattet med det denne mand giver mig…

Comments are closed.