Ikke bare en…. Men 2 dårlige dates…. Eller vent…. Hele 3 stykker …. Nææææ lad mig adde en mere… 4 dårlige dates…. Og ligeså mange gange er jeg blevet brændt af…

Første date ….

Jeg skal simpelthen lære det nu…. Jeg skal ikke gå på kompromis med mig selv…. 

Fredag har jeg en date med en fyr…. Som jeg virkelig virkelig har været meget i tvivl om… både om jeg rent fysisk tændte på ham … men han var også til nogen ting jeg slet ikke er til…. 

Men mega sød på skrift og super god til at bekræfte mig… og fortæller mig at jeg er lækker og sån…. Så en aftale der skulle holdes… eller jeg holder faktisk alle aftaler… når de først er lavet….

Kommer som aftalt hos ham kl.19.30.. sød fyr…. Men han snakker og snakker og snakker… om sig selv…. Ingen bemærkninger om mig, os eller noget… men jeg høre om børnene og hans job… og om hans eks… og ja alt i hans liv… i over 2 timer 🙂 

Da jeg egentligt nok tænker at jeg burde gå, da jeg godt kan mærke den ikke helt er der…. kysser han mig…. Ok kys…. Og jeg er lidt fanget der… lidt efter smutter vi ind i sengen…. Og der kommer hurtigt lidt tempo på…. Jeg sutter ham lidt… inden han puffer mig ned i sengen…. Og spreder mine ben…. Han begynder langsomt at slikke mig…. dejligt…. Rigtig dejligt… han kravler op til mig…. Og vi kysser igen…. Han leger med mine bryster…. Og han er sød ved dem…. Måske lige lidt på grænsen, men ok …. 

Kysser lidt mere og hænderne er overalt på hinanden…..  frækt…. Lige indtil han vælger at bide mig på halsen…. Udbryder et lille piv…. Men han fortsætter og jeg glemmer det hurtigt ( indtil det gør ondt dagen efter og et par dage frem )…. 

Han leger mere og mere med mig…. Dybere…. Og mere intenst…. Virkelig lækkert og han kan noget…. Udover han spytter mig i fissen, så gør han det godt ;-)…..Han finder en Magic Wand frem…. Har aldrig været fan af dem…. Mest fordi jeg ikke får klitoris orgasmer… 

Men han er hurtig…. Og på en eller anden måde holder han den så den føles både ud og inde…. Jeg aner ikke om hans hånd er inde i mig…. Jeg ved bare det hele vibrere så kraftigt, at der kun går kort tid før jeg kommer i den vildeste orgasme jeg længe har fået… med andre end manden min… virkelig frækt….  Og et øjeblik er jeg bare væk af nydelse…. Indtil jeg komme tilbage og bare puster…. Og må sige pause…. Skal lige nyde min orgasme….

Det gør jeg et kort øjeblik…. Inden jeg vender rundt og ligger mellem hans ben og nyder at forkæle ham lidt…. Han er sød til at fortælle mig det er godt… og jeg er nok ret tændt og har glemt alt om hans laaaaaange snak om sig selv… 

Vi vender igen rundt og han tar mig…. Suuuper dejligt… frækt mærker jeg ham i mig… han er ok til at kneppe mig…og jeg nyder det faktisk….

Bagfra… forfra…. Til vi begge 2 kommer dejligt :-)….. 

Vælter om på siden… hygger lidt…. 

Sludre 20 min i sofaen om ham… inden jeg pænt siger tak og farvel…. Behøver jeg sige den ikke er der…. 

Anden date ….. 

Jeg har skrevet en hel del med en fræk mand…. Igen …. Har jeg tvivlet, dels var han meget aktiv og dels så han et par…. Han var meget styrende… og bestemmende… og holdt øje med om jeg var online eller eller… og påtalte…. det. Faktisk måtte jeg melde pas 2 gange og sige det ikke var det…. 

Men men …. Der var bare noget…. Og da vi lidt impulsivt skriver sammen en lørdag formiddag bliver vi nok begge 2 grebet af stemningen og vi aftaler at mødes om aftenen…. Hos ham… hvilket han i virkligheden slet ikke er til, da hans store børn bor 100 mester fra ham… men vi aftaler kl.22 og jeg kommer som aftalt…. vi siger hurtigt hej og smutter ovenpå 😉 …. Hvor vi hurtigt begynder at kysse…. Frække kys…. Der hurtigt tar fat…. Han rør mig forneden…. kort…. Jeg sætter mig på sengen og begynder at sutte ham… lækker pik…. vi ligger os og han trænger op i mig…. frækt…. knepper lidt, men den falder…

Ligger os og sludrer lidt… både om alt med swinger og i det hele taget om Scor og dates…. Og jeg kan godt høre han er mere aktiv, end han har givet udtryk for… 

Han bliver stiv imens  vi sludrer og jeg sutter ham igen lidt…. Inden jeg sætter mig på ham…. Ridder ham lidt… kysser imens… tror vi vender rundt og han knepper mig hårdt liggenede på maven…. Suuuper super frækt…. 

Men det er bare måske som om han ikke helt er der…. Fornemmelsen af han ikke tænder på mig er der…. Men vi gør os færdige… han kommer… 

Lidt flad fornemmelse for mig… og nok ret usikker på at det er noget der kan bygges videre på… jeg vil gerne ha manden også rør mig 😉 slikker mig…. Og er tilstede…. 

Han skriver dagen efter at det er for svært for ham at ha gæster…. Hahahaha … endnu et af de møder hvor jeg bare burde ha holdt fast i vi ikke var et match…  mon jeg lærer det….?

Tredje .. 

Dukker op hos denne 41 årige fyr som jeg lige nåede at checke ud på Facebook… han er åbenbart Canadier… fair nok…. Det kan jeg også tydligt høre da han åbner døren og siger lidt…. så alt er nu på engelsk….. Intet kram eller noget… og der lugter ret kraftigt af hash…. Han må ha røget en joint lige inden… nåååå fred være med det jeg er åbenmindet…. 

Vi går ud i køkkenet og han laver en Gin Tonic eller 2…. for han misforstår mig … jeg er i bil og behøver ikke alkohol eller andet for at sexe… 

Vi sludrer lidt, jeg har lidt svært ved at bedømme ham…. Sætter os i sofaen og det han snakker om er ligegyldigt, mærkeligt snak og bærer så meget præg af at han er skæv…. Jeg er tæt på at gå da han for første gang viser han er interesseret… pis…. Var faktisk der hvor jeg ville gå…. 

Hmmmm nu kysser han også…. Lækre kys.. og nu bliver jeg nysgerig jo…. vi går i soveværelset… det vil sige han på toilettet og så kan du jo gøre dig klar er hans besked…. 

Aldrig prøvet før…. Så lidt akavet… ( meget ) …. Sætter mig….. og han kommer ind rejser jeg mig og går hen til ham…. vi kysser igen… virkelig lækre kys…. Og tar tøjet af…. Jeg sætter mig lidt…. Flot relativ stor pik….  som er stenhård….  Han ligger mig ned på sengen og begynder at slikke mig… det er ok…. 

Vi nusser og kysser en del…. Super dejligt og egentligt ret intimt…. Og det tænder mig…. Meget….

Inden længe finder han et gummi frem… og jeg mærker hvordan han forsigtigt trænger op i mig… virkelig dejligt….  Han begynder at lege med mine bryster…. Sutte dem… det er jeg åbenbart begyndt at indbyde til…. Men det er frækt og jeg nyder det…  

Lige indtil han mumler noget…. Jeg siger hva…. ? det lyder som “det er dejligt mor” ….. jeg spørg igen…. Og han siger “mor vil du ha min pik “ ?…. jeg stopper op…. Kigger seriøst på ham og spørg “ kalder du mig mor “ ?…. svaret er ja …. jeg siger ret tydligt det skal du ikke…. Svaret er “ vil du ik ha min pik mor”…. Der mister jeg den fuldstændig…. Og siger nej tak…. Hans pik er stadig i mig…. Og det føles bare virkelig virkelig akavet og jeg vil væk herfra…. 

Jamen det var bare lidt for sjov, mener du at du ikke vil mere …. ØHHHHHH ja det gør jeg…. Jeg har voksne børn og de kalder mig mor, det skal du ikke…. 

Jeg går hurtigt derfra…  ringer til M….. hvad filan fuck sker der….. 

Fyren skriver med en sød undskyldning…. og jeg smiler og skriver pænt tilbage…. 

Fjerde date I klub…. 

…fordi denne unge frække fyr desværre ikke har stedet…. Denne virkelig lækre unge mand, som virkelig bare forstår at charme mig på skrift så det liiiige er på grænsen…. Men sød er han… 

Vi aftaler at mødes i Cityswingers, det har jeg aldrig prøvet med en ny fyr…. Men vi skriver godt sammen og jeg stoler på ham…. Jeg bliver måske lidt mistænksom da han skriver han har taget 20 kg på, og han har heller ikke rigtigt lige et billede af sin krop..

Jeg er ikke sart eller at fyre kun skal være veltrænede, men jeg er nok der at jeg gerne vil vide hvad jeg skal mødes med, og det var nok langt fra tilfældet her… men pisse lækkert smil og frække øjne… så vi tar i klub som aftalt… 

Vi kommer ind og får skiftet tøj, han tar sig et bad… og kommer derefter ud i baren til mig, jeg taler med en af dem der arbejder der, hun ku huske mig, trods det er virkelig længe siden jeg har set hende… men så hyggeligt…. vi tar lidt at drikke og går derefter en lille tur… 

Vi stopper foran parrummet, og kysser…. Han kysser godt…. Og vi beslutter os hurtigt for at gå ind i et rum med det samme… det er måske sån lidt akavet… men vi finder et lege og begynder at lege med hinanden…. Nok mest mig med ham…. Han leger en del med min klit og jeg må fortælle ham han også skal bruge sine fingre… det gør han… og det er ok …. Men midt i legen og glidecreme klar til at lege mere skal han så tisse…. Han smutter ud…. Og der ligger jeg da så… han kommer tilbage med et æble som han spiser af…. Øhhhhh….. nå man han stiller æblet og begynder igen at lege med mig…. 

Min lyst er nok faldet lidt…. Men han kæmper på og begynder at fiste mig…. Men han har slet ikke kræfterne til det og hver gang jeg er ved at komme stopper han…. Så til sidst opgiver jeg… lader om om jeg er kommer og siger han skal ta mig, for jeg har fået ham dejlig stiv imens…. 

Han får et gummi…. I sin hånd….. jeg kigger over på de 2 pikke der stikker ud af de frække gloryholes og overvejer om jeg skal vende røven til….

Jeg sutter ham og tænker nu åbner han det… men nej det bliver lagt på sengen… jeg sutter videre på ham… og leger med ham…. Jeg siger efter lang tid at nu må han gerne kneppe mig…. Han åbner nu kondomet….. 

Men igen ligger han det fra sig…. Der gider jeg så ikke sutter mere og siger han selv må hjælpe…. Det gør han så … så nu sidder jeg så og kigger på en fyr der spiller pik på sig selv… han beder mig ta hårdt fat i sine kugler… og legen tar nu en anden drejning… og jeg sidder og har hårdt fat i hans kugler… dasker til dem… og beder manden om at komme…. 

Men det er åbenbart meget svært for ham lige nu… så han spiller og spiller opg spiller… vil tro det vare 20-30 min… inden han kommer… 

Behøver jeg skrive mere om det nej… og der bliver heller ikke et andet møde… 

Sød fyr…. MEN nu er jeg blevet såååå meget klogere…

Comments are closed.