En super fræk date….

Efter vi er hjemvendt fra ferie, er jagten helt klart gået mere ind på at finde en lækker elsker…. Men det er godt nok ikke nemt…. 

Men men… en aftale med endnu en fræk fyr kommer i hus… og jeg skal hjem hos ham …. Vi har lavet en aftale om at han skal kysse mig i det jeg kommer ind…. Og han vil slikke mig der …. i hans entre…. inden vi går videre…. 

Jeg ankommer og det er lidt svært at finde rundt ved hans dørtelefon … men det lykkedes…. og jeg kommer op til ham…. Lækker mand…. 

Siger kort hej… inden han kigger på mig og kysser mig…. 😉 i hans entre…. Kys der tænder os begge 2 meget…. Og han går i knæ…. Og begynder at slikke mig…. Mmmmm… super dejligt …. 

Han rejser sig…. kigger på mig…. og trækker min kjole pænt ned…. Jeg smiler… og siger det har jeg ikke prøvet før… at en fyr giver mig tøj på igen… han spørg om jeg vil med i soveværelset …. Jaaaaa…. Der er ikke gardiner i køkkenet, som vi går igennem med store vinduer over mod naboer…  så det forklarer at han hiver min kjole ned…. 

Vi når ned i soveværelset og begynder med det samme at kysse igen…. Super dejlige kys… han tænder mig…. 

Jeg begynder at ta hans t-shirt af…. og får åbnet hans bukser… hvor hans lækre stive pik kommer til syne…. Og der går ikke 2 sekunder før den er i min mund…. Sutter ham lidt…. Dejlig pik…. Og jeg nyder det….

Rejser mig… vi kysser igen og jeg tar kjolen over hovedet…. Og han gør tegn til jeg skal ligge mig i sengen… det gør jeg …. Og han kravler ind og ligger sig mellem mine ben… og begynder at slikke mig …. Det gør han suuuper godt…. Og det varer ikke længe før jeg stønner dejligt og mærker den varmeste fornemmelse brede sig…. Og han bevæger tungen hurtigere og hans fingre er også kommet på banen… jeg ligger langt fra stille…. Og er tæt på at komme …. Og kommer….. dejligt…. 

Han er super lækker…. Og han kravler op til mig… intimt kysser vi…. Med benene slynget om ham…. Vi ligger tæt…. og tændes begge mere og mere…. Hans pik gnider min klit…. Og jeg er ved at skrige af liderlighed nu…..  Han trænger op i mig… og jeg jubler indvendigt…. Samtidig med at jeg spændes og strammer om hans pik…. Han finder rytmen…. Og jeg følger med…. Helt tætte og liderlige knepper vi… kysser ind imellem…. Og bare nyder begge 2…. Han er tæt på flere gange men styrer sig…. Jeg er måske lidt unfair og strammer om hans pik for meget…. 

Men jeg nyder ham virkelig… og er måske selv nået dertil hvor jeg vil mærke ham komme…. Og selv komme…. Så jeg siger kom…. Bare knep mig nu ….

Det gør han…. Helt vildt frækt…. Lækkert og dybt… og der går ikke længe før vi begge 2 kommer…. Såååå frækt…. Og elsker at mærke det… 

Ligger stadig tæt…. Nusser ….. og sludrer… længe….. hyggeligt …. Og en super dejlig mand….

Comments are closed.