Det bedste der kunne ske…

Haft den skønneste ferie…. Men men manglede alligevel lidt den der wow oplevede… eller måske ihverfald bare lidt flere af dem…. 😉 

Men wow kom idag… 

Der tiggede en besked ind kl. 9…. imens jeg er på job…. fra den aller lækreste politi mand… Han har haft super dårlig samvittighed og har derfor måtte trække stikket en periode… mødte ham tilfældigt i træningscenteret en dag og vi fik skrevet lidt om det… og det er jo bare helt fair og beviser endnu mere, at han er en skøn mand…. 

Såååå jeg har ikke skrevet så meget til ham … og det har været savnet….

Men idag skrev han hvordan det gik….  Mit hjerte hopper…. Og jeg smiler stort….. som i rigtig stort…. vi skriver lidt sammen han er oppe og træne….  Og inden jeg får set mig om har vi aftalt at vi skal ses samme dag…. kl.13…. 

Jeg skynder mig hjem…. Hopper i bad og det hele får en tur…. Vildt spændt og tændt… har ikke set ham i over 2 måneder… og han har i den grad været savnet…. MEGET…. 

Jeg tar kun en netkjole med noget shiny stof, meget nedringet og et par helt røde stilletter ( billeder ) ….

Ligger mig klar på sengen, så vi kigger på hinanden da han kommer op af trappen lidt efter… jeg leger med en vibrerende dildo…. Leger forsigtigt med den… men er allerede våd og tændt…. Og super spændt, som altid ved jeg ikke hvad der skal ske…. 

Men han giver det lækreste kys da han kommer ind af døren…. Dejligste varme våde kys , tunger der mødes… leger… og nyder…. 

Jeg fortsætter med at lege…. Han sætter sig og kigger med…. Men kun kort… for han rejser sig hurtigt og begynder at ta sit tøj af…. Lækreste krop…. Og han gør virkelig noget ved mig… giver mig det vildeste kick…. Det vildeste sug i maven på den aller frækkeste måde…. 

Jeg leger videre…. og han kommer over og ligger sig ved siden af mig…. Stikker hans pik i min mund… jeg tar straks fat… og sutter ham… han tar den ikke ud og jeg får lov til at sutte ham længe…. Nyder det … og han er stenhård i min mund…. Lækreste stive pik… vi bytter lidt rundt… og han ligger sig oven på mig…. Og jeg får hans kugler i munden imens han leger med pikken…. Ligger sig derefter på siden og begynder at sutte mine bryster… som i rigtig sutte og det tænder mig heeeelt vildt meget… er drivende våd nu… og dildoen køren ind og ud af mig …. Knepper mig selv… men må ha noget større…. Og tar min nye gennemsigtige …. Den fylder mig ud…. Han nusser min krop…. Rør mig altid over alt og hans blik siger det tænder ham… selvom jeg er en større pige…

Han tar nu fat om dildoen… og knepper mig hårdt… den er helt inde…. Og helt ude…. Der går kun få minutter får jeg kommer…. Stønner hæst og er liderlig som aldrig før…. 

Igen begynder han at sutte mine bryster og vorter… jeg kan slet ikke være i mig selv… han stikker pikken i munden på mig igen… og jeg sutter ham grådigt … smager de første lækre dråber…. Og kigger tilfredst på ham… 

Han begynder at lege med mig…. Jeg mærker bare jeg har noget bagi… ved ikke hvad…. Ved bare jeg nu er fuldstændig fyldt ud… og igen kommer i den dejligste orgasme…

Han spørg hæst om jeg har et kondom… og ja…. Henter det og han får taget det på…. ta din top af…. Og sæt dig på mig… sætter mig nedover ham…. forsigtig …..nøgen og blottet og med mine bryster der hænger foran ham…. Jeg mærker hans pik helt i bund….. Kigger ham i øjenene…. Og ser liderligheden i hans, de bliver helt mørke…. rider ham forsigtigt…. Strammer så meget jeg kan om hans pik…. Imens jeg bevæger mig langsomt… hans hænder finder hurtigt mine bryster…. han leger med dem.. krammer dem…. Inden jeg bukker mig ned… kysser ham…. Og han støder hurtigere i mig…. Det vare kun sekunder før en lille boblende orgasme rammer mig….  Ventet længe på dette…. Og det føles såååå rigtigt…. Og så liderligt….  Fortsætter lidt…. Inden han beder mig ligge mig på ryggen…. 

Han sætter sig mellem mine ben…. Kysser mig…. Og leger lidt med mig…. Inden han igen trænger op i mig…. Stille og roligt…. med benene om nakken på ham øges tempoet… og han knepper mig præcis som jeg kan lide det… dybt og hårdt…. Kan mærke han er bund…. Mærke han fylder mig ud…. Og jeg kommer igen….  

Hans blik tænder mig for vildt og jeg prøver virkelig at nyde det, samtidig med at jeg strammer om hans pik… kommer flere gange…. Og ender med at give mig hen…. Følge bølgen af stød…. Hans nøgne krop mod min…. Og hans orgasme der kommer som et brag…. Han stønner og jeg nyder max at være en del af den… på den frækkeste måde… 

Vælter om på sengen sammen …. Ligger i ske og bare nyder…. Dejligste… lækreste og helt igennem frækkeste…. 

Comments are closed.