Den faste M leger med….

Fredag og det er igen tid for mig (M) at besøge den frække og lækre kvinde jeg ser fast…. Det er blevet til en hel del gange nu, og må nok betegnes som en fast elskerinde…. Der er gået lidt længere tid denne gang nu vi har været på ferie….så vi er begge super tændte når jeg ringer på…..

Da det jo er fredag, har jeg nappet en flaske bobler med…og vi starter denne gang med at sidde i sofaen og drikke et glas, imens vi sludrer lidt om ferien og løst og fast…. Efter 10-15 min begynder hænderne at vandre og vi kan ikke holde den længere…. Vi tager glas og flaske med og smutter ind i hendes seng…

Vi starter som altid med lækre kys….og vi klæder hinanden af…..Da hendes hånd tager om min pik, bliver den hård som sten…og jeg begynder at lege lidt med hende…. Hurtigt lægger vi os i sengen og skubber dyner og alt til side…vi ved at det ikke varer længe før end alt er vådt….. 🙂

Jeg lægger mig ind over hende og vi kysser dybt og frækt….imens kan jeg mærke min pik mod hendes underliv….og den ikke er langt fra at ramme plet….og da den gør det…trænger jeg dybt op i hende……i det samme kommer det er sprøjt fra hende…uhmmmmm så lækkert at mærke hendes varme og at hun er så våd allerede… Vi fortsætter på samme måde i mens vi kysser i noget tid….så kravler jeg ned mellem hendes ben… er nød til at smage hendes dejlige safter…. Jeg leger med to fingre oppe og slikke imens…og så kommer hun de første 10 gange i de vildeste sprøjte orgasmer… fontæner på 10 cm op fra hendes skød…. helt vildt frækt og sååå lækkert…. Hun døser hen og jeg kravler op og trænger igen op i hende….dybt og hårdt….Jeg sætter tempoet op imens vi kysser vildt…. jeg tager en hånd omkring hendes hals og holder fast……kan mærke hun sprøjter vildt imens og til sidst kommer jeg helt vildt og sprøjter langt op i hende…..

Vi ligger sådan lidt, indtil vi kan mærke det våde underlag bliver lidt koldt…. Der kommer håndklæder på og vi ligger og hygger, sludrer og kysser lidt…drikker lidt bobler…inden jeg igen kravler ned mellem hendes ben…..nu er der både vådt efter mig selv og hende….og vi starter forfra igen…..

Tak for endnu en dejlig aften…du er for lækker!!

Men endnu mere tak til min fantastisk kone for at give mig disse vilde oplevelser….. Jeg elsker dig og du er altid det lækreste 🙂

Comments are closed.