På besøg hos den frækkeste….

Endelig blev det dagen…. Vi havde gennem længere tid prøvet at finde en dag med det unge par vi ser men det havde været umuligt…så aftalen blev at jeg (M) skulle ses med hende og Q og han så skulle ses en anden dag…
Jeg mødte op hos hende 09:00 en hverdag…..Jeg havde taget nogle timer fri og glædede mig helt vildt. Hun åbnede døren lidt skjult bag ved den….måske det var fordi hun var i lækket lingeri, selvsiddende og høje hæle….. Ikke lige det naboerne skulle se når der kommer en fremmed bil forbi 😉


Hun så fantastisk ud, og jeg blev hevet ind og døren blev lukket. Vi krammede hurtigt…det var super dejligt at ses igen….og dejligt endelig at kunne stå sammen med hende… Der går alt for lang tid imellem….
Hun havde lagt skumle planer….og bad mig lægge mig på maven i sengen…. men inden det, blev alt mit tøj taget af… Hun havde stadig BH og selvsiddende på… 


Da jeg lå på maven satte hun sig oven på min numse og begyndte at massere mig med glidcreme…..lækker dejlig massage på ryg og skuldre imens jeg kunne mærke hendes lækre fisse bevæge sig rundt på mine numse….. Vildt lækkert og vildt frækt….og jeg kunne mærke at det blev mere og mere svært at ligge på maven med en pik der voksede ned mod sengen….. Hver gang jeg prøvede at tage en hånd rundt på hende, blev den fjernet og jeg fik at vide jeg ikke måtte gøre noget endnu. Først efter noget tid fik jeg endelig lov at pille bh’en af hende og endelig kunne jeg nyde og pille ved hendes lækre krop…

.
Vi legede og havde det frækkeste sex…og efter at vi havde været igang længe, så blev det tid til en pause på en halv times tid….her blev verdenssituationen vendt og vi lå samtidig og kyssede og nussede….og så gik vi igang igen….slik, sut, pilleri og en dejlig omgang bagfra……
Efter de to omgange var det tid til at jeg hoppede i bad og hun skulle ordne huset inden børnene kom hjem fra skole….


Tak for endnu en fantastisk oplevelse hos yndlings 🙂 Glæder mig så meget til næste gang….. men også til hvad vores partnere finder på sammen 😉

Comments are closed.