Til dags dato den lækreste elsker…..

Selvom der er “men’er”…. så giver han virkelig den aller dejligste sex og bekræftelse en elsker kan…. vi er lige… og jeg er aldrig i tvivl om at han vil det her ligeså meget som mig… og at han tænder ligeså meget på mig som jeg på ham…. 

Endnu en fræk aftale…. om at han kommer og kigger på…. 😉 

Jeg når hjem fra job i god tid…. tar et dejligt bad…. finder en hofteholder frem…. et par strømper til den …. og en ny lækker blonde top BH ting… hvor han kan se de store tunge bryster…. og jeg sender ham selvfølgelig et billede inden …. får et WOOOOOW tilbage….. glæder mig endnu mere nu….. 

Mega spændt…. og pirrende at ligge sig i vores seng…. og vente på ham, ham den lækre politi mand …. begynder at lege lidt….jeg er allerede lidt våd ….. jeg stikker langsomt et par kugler op, dem med en snor imellem sig, de tynger godt og jeg gisper let …. de er ikke prøvet før med ham…. man kan kun se gummi snoren der hænger ud…..  jeg tar derefter min lille vibrator, en  lige sort sag der brummer og gør det godt hver gang.….. og leger med min klit… der går ikke længe før jeg høre hoveddøren…. og at den låses…. men der går lidt før han kommer op…. mit hjerte det hamre derud af…. og alle mine sanser arbejder på højtryk….. 

Jeg lukker mine øjne…. giver mig hen….. så jeg får næsten et chock da jeg åbner dem, og han står bøjet henover mig…. han kysser mig på munden….. rejser sig og begynder at ta sit tøj af…. Jeg ligger med hovedet ved kanten så heste halen ligger udover sengen…. kigger bagud…. og ser ham smide først hans trøje….og  han står nu lækker i sin hvide T-shirt….. den sidder stramt på hans lækre krop….. men fortrækker ham nøgen….. han starter dog med at gå hen mod mig kun i boxere…. han er ikke helt stiv…. men bliver det da min mund rammer stoffet….. napper let…… har den vildeste lyst til at flå dem af ham….. men ved det skal være ham der styrer ….. 

Han sætter sig….. kigger på jeg leger, jeg har stadig kuglerne i, og bruger mine fingre til klitten…….. imens hans selv leger…. han er stenhård nu …. fuldstændig stiv….. og pisselækker at se på ….  total uimodståelig…. jeg ryster ved tanken…. han rejser sig let…. kan se han undre sig over hvad har oppe i mig….. han lurer for vildt da jeg forsigtigt hiver i snoren …. men jeg trækker den…. Pirrer hans nysgerrighed…. og kan mærke på ham at han slet ikke kan greje den…. han rejser sig og går ned for enden…… kigger på mig…. meget ….. jeg leger med snoren…. forsigtigt ind og ud….. inden jeg trækker den ene kugle ud…. han sukker…. og ser endnu mere tændt ud… leger med sin pik….. og jeg tar anden kugle ud….. tar den op foran ham….. ved han vil smage den…. han tar dem…. jeg lukker mine øjne af nydelse…. og leger endnu mere med mig selv…. kigger…. og mærker kuglerne ramme mine læber…. det vil sige bare den ene…. for han har den anden i sin mund…. og vil kysser… tungerne leger let…. og jeg mærker det går lige ned i mit underliv….. han giver mig kugler…. godt våde…. og jeg er nød til at ha dem i mig….. sætter dem op igen…. og leger lidt mere…. 

Jeg er klar til noget større…. mere…. så jeg finder min ( med ham ) ynglings dildo frem… og ret hurtigt….. hører jeg de våde plaske lyde… han stønner …. ved det tænder ham helt vildt….. og han står op og kigger mig….. jeg kommer…… ryster….. men jeg fortsætter….. han leger med mine brystvorter…. føst forsigtigt, men det bliver hurtigt mere hårdt…. og han kan ikke styre sig…. sætter munden ned til den ene…. og sutter….. 

Jeg stønner nu højt…. og dildoen er kommet på hårdt arbejde….. den glider op i mig…. helt op i mig…. igen og igen…. alt er plaskvådt nu….. og jeg har ikke tal på men egne orgasmer mere…. 

Vender mig om på maven…. han sidder nu på stolen foran mig….. leger med sin lækre pik…. smiler sit frække smil…. jeg ligger mine hænder på hans lår…. kigger ham i øjnene og siger…. *hvad ville vi lave lige NU, hvis ikke der var regler ?” ….. han kigger først lidt skeptisk…. jeg gentager…. hvad ville du gøre ved mig nu…. hvis vi ikke havde regler…. han siger hæst…. du ville sidde på mit ansigt….. og dine safter ville løbe ned i min mund…. 

Jeg kan slet ikke være i mig selv af liderlighed mere…. sætter mig op på hug…. og lader mig glide nedover min store røde dildo….. sidder stille og roligt og rider den…. imens jeg kigger på ham….. liderligt….. inden jeg igen ligger mig ned….. og leger intenst….. 

Han kommer om på siden…. kigger på mig og spørger om jeg ikke er til anal…. jooooo, men du har bare ikke spurgt….. inden jeg når at tænke en liderlig tanke har jeg en finger eller 3 i røven…. fuldstænding fyldt ud……. og det vare ikke længe før jeg kommer…. 

Skiftevis stønner og gisper efter vejret…. det er så frækt…. og på en måde grænseoverskridede…. men jeg nyder det….. Vi bytter lidt rundt….. og han kommer om bag mig…. jeg rider igen den store dildo….. og han leger med mig bagi….. mærker han er helt tæt på…. han har fat i mine hofter…. og jeg får et ordentligt klap i røven igen og igen…. han flytter den brede blonde hofteholder…. og lader hans pik være under den…. helt tæt på mit bagerste hul…. han visker mig i øret…. og uden regler så var min pik i dit bagerste hul, stadig imens du havde den anden oppe…. jeg kan slet ikke være noget steder nu…. og mærker safterne læbe ned af dildoen…. imens han har fat i mig….  jeg visker / stønner at så ville jeg komme fuldstændig uhæmmet dejligt hvis den var…. 

Vi ved begge den er farligt lige nu…. og han trækker sig… til min store skuffelse…. eller….. for han begynder at lege med mig….. mærker hans hånd….. der leger…. og bore sig op i mig…. jeg har lagt mig ryggen nu…. og er helt stille….. for jeg kommer for stort igen…. og igen … og igen….. 

Han lader mig ligge….. fuldstændig udmattet….. vender mig om…. og ligger og kigger på ham nu…. han tar min hånd og føre den op til hans kugler…. så jeg kan røre ham lige bagved…. kigger sultent på hans lækre pik han har i hånden…. 

Han beder mig vende mig …. på alle 4…. og begynder at lege med mig igen… han fylder mig fuldstændig ud, hele hans hånd er nu oppe i mig …. og jeg kan mærker jeg sprøjter ….. hans tunge slikker mig lidt bagi…. inden hans hånd igen leger med mig …. og en fingre eller 2 glider op i min bagi…. jeg kommer fuldstændig vildt…. alt i min krop sitrer…. og jeg er på grænsen til at jeg må stoppe….. 

Men det giver han mig ikke lov til…. han har hårdt fat i mig…. i min krop… mine bryster… min mave…. og jeg får de frækkeste klaps bagi…. 

Han leger intenst…. han hånd er dybt i mig…. og orgasmerne vælter indover mig…. han mærker kraften…. og beder mig skubbe hans hånd ud….. jeg gør som sagt og det tænder ham uhæmmet…. kan jeg høre på hans stønnen…. 

Jeg er såååå mættet at jeg vender rundt….. ligger på ryggen…. og nyder de små piplende fornemmeler af eftervirkningerne….. frækt pirrende…. 

Han rejser sig….. tar igen min hånd….. og jeg leger med ham…. inden jeg føre en finger op i ham, med hans guidning….. virkelig frækt og ser straks virkningen på hans ellers mega stive pik…. der går ikke længe får han hæst siger han kommer…. og hans lækre sperm vælter udover mig…. udover mine blottede bryster der er hevet ud af blondetoppen  ….. rammer min mave…. og min hals ….. mine fingre der leger med det….. og føre en op til min mund…. smager let…. smiler stort…..

Sååååååå vildt at det kan give mig så meget…. så vildt at han ved hvad han skal gøre for at tilfredstille mig…. jeg nyder hvert sekund i hans dejlige selskab og det giver mig bare det vildeste….

Vi smiller og sludrer lidt … han vasker sig…. og han skal videre på job…. lækre kys og dejlige kram inden han lister ud af døren….

Comments are closed.