Hvor har jeg dog svært ved at få nok af ham her….

En lille hyggelig besked bliver til kan vi evt ses imorgen?…. Ja det kan vi…. 😉 ikke lang tid…. Men lidt er bedre end intet…. Denne gang er det mig der er lidt presset..

Som altid ligger jeg og leger da han kommer snigende op af trappen 😉 Jeg ligger i en læderlook kjole, med lynlås fortil og et par selvsiddende strømper med blonde…. Leger med en af mine nye dildoer… en sort en …. med vibrator…. Leger lidt med klitten, varmes langsomt op… 

Kigger op på ham…. Lækker står han der og lurer på mig ….. Han kommer hen på siden af sengen hvor jeg ligger og kysser mig …. smiler…. Går tilbage ….. står og kigger ….. spreder mine ben så han rigtig kan se….. kan se på hans mørke øjne, at han er tændt…. og mærker det kort efter, da han tar min fod og fører op til han pik…. Mærker hans stive pik igennem hans bukser…. Han er allerede stenhård…får lov til at mærke… og det tænder mig endnu mere, måden han viser mig det på….

Han går tilbage til stolen og tar sit tøj af…. Og står nu næsten nøgen foran mig…. Han har stadig tights på…. Men han hiver dem ned og viser mig han er hård…. 

Jeg leger mere med min dildo der hårdt vibrere inden i mig…. Er drivende våd….. og en anelse frustreret….. men på den frækkeste måde…. pirrende…. 

Han tar sine tights af…. Og sidder nu nøgen og kigger intenst på mig…. Han er sindsyg fræk…. Og endnu mere lækker…. Rejser sig …..og kommer hen og mærker mig….. lader sine hænder undersøge den skinny korte kjole…. Han finder hurtigt mine brystvorter og på et split sekund har han gjort dem hårde…. Og jeg er igen ikke et sekund i tvivl om han nyder det…. 

Han sætter sig igen på stolen….

Dildoen jeg leger med er nu så glat af mine egne safter, at jeg har svært ved at styre den…. Ud med den…… og Jeg sætter mig op på hug….. finder min anden nye frem… den har lige en sugekop for enden så den kan jeg trygt sidde på…. Sidder og ridder imens jeg kigger på ham…. Han rejser sig…. Og føre sin pik ind i munden på mig…. Jeg sutter grådigt … inden han går om bag mig…. Sætter sig helt tæt op af mig… og jeg mister pusten fuldstændig ….. kan høre ham…. Mærke ham…. Og mærke hans pik der rammer min røv…. Og glider i revnen.. vi sidder længe sån… tændte … liderlige….. han vender rundt og ligger sig… kigger intens på mig….

Jeg finder en ny dildo frem…. Og ligger mig mellem hans ben….. mærker ben mod mine… og berøringen tænder mig for vildt…. Mærker han fingre der hurtigt finder mit bagerste hul…. Og smutter indenfor…. Letter fyldt leger jeg intenst…. Men svært at mærke ham, så fjerner den ene dildo…. Og han finder hurtigt en anden…. Den lange blå…. Jeg smiler ved tanken om jeg havde skrevet til ham med en fantasi…. En fantasi om den ene ende var i mig og den anden i ham…. 

Han gør den våd…. Og presser den langsomt ind i min stramme røv….. jeg hulker let…. Er fyldt ud…. jeg nyder det og vrider mig så jeg kan mærker dildoen…. Han leger forsigtigt…. Både med den og med mig…. Fylder mig med en endnu en dildo…. jeg ligger hovedet tilbage…. Og kommer let….. 

Kan mærker han er igang…. Ved hvad han prøver…. Men ved også det ikke er nemt…. Han visker det kan jeg ikke…. Min tanke er at den jo er ret stor…. Og det siger jeg……. Så jeg tar den ud af mig….. sætter mig på hug imellem hans ben…. 

Kigger på han… vejer den af om jeg må….. tar glidecremen…. Kommer en klat i min hånd….. og smiler til ham…. Og begynder forsigtigt at massere ham …. Hans mellemkød….. og hans bagerste hul…. Han skal være klar…. Har den største lyst til at ta hans ny virkelig stive pik i den anden hånd…. Men det ved jeg er forbudt…. Jeg finder min lille buttplug frem….. tar den i munden…. Imens jeg kigger dybt ind hans mørke liderlige øjne….. 

Hans øjne siger jeg skal fortsætte….. jeg leger forsigtigt med den….. tar den slet ikke helt ind…. Men han er tændt…. Og siger nu at han kommer af det….. jeg fortsætter mere intenst….. og kort efter sprøjter han den lækreste hvide sperm op af maven på sig selv…. Jeg må ha de mest liderlige øjne…. For er der noget jeg synes er frækt og som jeg nyder på film er det dette…. 

Meeeeeega frækt…. Og jeg spørger ikke da jeg læner mig frem….. og sutter hans pikhoved rent for den sidste sæd…. 

Han smiler og hov…. Det må man vist ikke… jeg smiler tilbage…. *siger* hvordan vil du nu gøre dig ren…. Da jeg flytter håndklædet, så der er uden for hans rækkevidde…. Hehehe ….. han ryster vist på hovedet af mig…. For han ved hvad der sker….. jeg bukker mig…. Og slikker spermen fra hans mave op…. 

Griner let…. Ligger mig på maven mellem hans ben…. Ligger og sludrer…. om alt muligt…. 

Endnu en lækker date med ham…. 

Comments are closed.