PÅ hotel i KBH ;-)

En fyr der egentlig har brændt mig af en gang…. fik en anden chance…. ved ikke rigtig hvorfor….. men noget tiltalte mig…. 

Men han er i mellem tiden dog flyttet fra KBH til Odense, så det skulle lige passe sammen…. og det gjorde det denne søndag…. på hotel i KBH…. dog lidt tidspresset for ham…. men vi når det….. han er kommet til hotellet en halv time forinden… men han når lige et bad…..

Han henter mig nede i foryen …. jeg kigger lidt… da han står i et par slidte jogging bukser og en T-shirt….. nåååååå men det kommer jo ikke an på det…. Vi går op af de fine gange på det lækre hotel…. små sludrer lidt….om alt muligt…. 

Kommer ind på værelset…. hyggeligt enkelt værelse… i lækker stil…. der går ikke lang tid før han kysser mig….. frække kys… han siger, kom vi sætter os over i sengen…. sidder lidt og sludrer igen… inden han ligger sig ned…. jeg sidder mellem hans ben…. og nusser hans ben…. og hans pik uden på de slidte jogging bukser…. inden jeg tar dem af….. og begynder at sutte ham ….. lækker ren velduftende pik….  sutter ham længe…. blidt….. hårdere…. dybere…. han har min hår i sin hånd…. og jeg mærker kræften…. og at han kan lide at styre…. 

Ligger mig op på siden af ham og vi kysser….. han beder mig sætte mig på hans hoved…. han vil smage mine safter…. men jeg er ikke ikke rigtig der endnu… så beder ham lege… det gør han lidt…. imens han slikker mig….. dejligt….. han klapper mig bagi…. den kom ud af det blå og jeg bliver lidt forskrækket….. 

Bytter lidt rundt og ligger ved siden af hinanden…. kysser…. frækt….. han er styrende….. og måske lidt hård…. han kysser mig i nakken… og mærker han napper mig…. eller lidt mere end napper…. for han bider…. 

Kjolen er taget af og han vil se mine bryster… krænger blondetoppen ned…. og han siger sæt dig på mig…. sætter mig og han begynder at lege med dem … slikker dem og spørg om han må være hård…. men jeg har virkelig følsomme brystvorter så jeg svare nej…. :-/….. det er meget få der får lov at være hård ved dem…. jeg skal virkelig være tændt og det er pt kun en håndfuld der får mig derhen…. 

Han sutter dem og er sød….han tager gummi på og jeg rider ham…. uden på…. han er endnu ikke gledet op i mig….. kysser….. og rykker mig så jeg mærker han glider op….. skyder røven tilbage…. og sætter mig ned, så jeg kan mærke ham i bund….  imens leger han og sutter mine bryster…. vi kysser lidt…. 

Mærker igen en røvfuld…. og igen….. 

Må ned og ligge lidt….og han begynder at lege med mig….. først min klit…. frækt…. og derefter prøver han at få mig til at sprøjte….  men jeg kan ikke…. er ikke helt tryg…. eller tændt nok….. 

Han er hård…. og holder sin hånd om min hals….. men jeg flytter den let … det er jeg slet ikke klar til med ham…. Han leger videre…. og fister mig også….. dejligt…. men ikke suuuuper dejligt…. og jeg tvivler på ham….. vi sludrer lidt om fantasier…. men tror vi er langt fra hinanden….. også der…. 

Han tar mig derefter bagfra…. virkelig lækkert…. imens jeg får lidt klaps….. inden han spørg hvor han skal komme…. udover mig….. og i min mund…. han vil selv smage sin sperm…. så jeg gemmer lidt til ham…. kysser ham efter han er kommet…. men slugte vist det meste… 🙂

Sikkert en sød fyr…. men som det nok lidt kan læses mellem linjerne… var jeg der ikke helt…. vi var langt fra et match….. selvom jeg ville gerne ville det inden …. og endnu et bevis er, at  han ikke engang skriver tak for igår elller noget….. 

Comments are closed.