Aller dejligste besøg af den lækreste politimand….

Lidt skriveri frem og tilbage igen…. egentlig havde jeg brug for at møde ham i Netto ( for tænkte et møde hos os var umuligt allerede nu ) …. brug for at høre mere om hans frække fantasier…. se ham…. flirte og få det skønneste kram… 😉

Men ret hurtigt skriver han, jeg trænger til at se dig lege…. så vi finder hurtigt frem til en eftermiddag der passer og hvor han smutter et par timer fra sit job …. Jeg skynder mig fra job… skriver på vejen …. og smutter i badet med det samme…. når at ta selvsiddende og en lille blonde kjole og stilletterne på …. 

Hører han parkere…. og hans trin op af trappen…. stiller mig bøjet ind over vores seng…. så det første han ser op af trappen er min røv…. dækket lidt af blondekjolen…. men med en dildo mellem mine ben…. leger stille og roligt med en lille elektrisk dildo… høre han kommer ind…. mærker let hans hånd…. han sætter sig i stolen jeg har sat frem til ham…. men det varer kun kort…. mærker hans tunge mod mit bagerste hul … gisper…. og stønner højt…. såååå tændt…. har endnu ikke set ind i hans lækre øjne da hans hånd rammer min røv med stor kraft… havde ikke set den komme…. men det sender de vildeste bølger af sted med lyst til mit underliv og jeg stønner højt nu…. 

Han kan umuligt være i tvivl om det tænder mig….. leger mere og mere… så mine ben begynder at drille mig…. og det bliver svært at stå på dem….. Jeg kravler op i sengen…. ligger så jeg kan se ham nu…. han øjne er vilde når han er liderlig og jeg sluger det til mig….  Ret pjattet med ham og hans liderlighed……. 

Han kigger…. intenst…. imens jeg leger…. jeg er ikke rigtig våd, og jeg tar dildoen op og slikker den…. han er hurtigt henne ved mig og vi kysser imens vi begge smager mine safter på dildoen…. mega frækt…. han tar det meste af sit tøj af…. og sætter sig igen….. 

Jeg leger lidt videre…. med den lille indtil han give mig en større sort en, en dobbelt dildo, med et håndtag…. tydligt han er mere tændt….. nyder det….. og hurtigt bliver det vådt…. meget vådt…. han kommer op på siden af mig stikker hans lækre pik i min mund…. og begynder at lege med mine bryster…. han slikker dem…. suger dem, suger til…. holder dem hårdt og det har en direkte virkning på mig…. jeg mærker de våde sprøjt…. og at sengen er våd under mig…. leger videre med dildoen…. kommer let…. men sprøjter meget…. han sluger det til sig… og smiler frækt til mig…. dykker ned og smager på mine safter…. inden han tar sin mobil og tar et par billeder….. 😉

Mærker hans varme tunge der forkæler mig…. mærker hans stikker den dybt op i mig….. efter jeg har fjernet dildoen…. Han gør tegn til den skal ind igen…. og det gør jeg så…. leger videre….imens han sultent kigger på…. og leger med hans lækre pik…. rykker lidt rundt på mig, igen svært ved at være til … svært ved at være i mig selv….…. og rumme den store lyst til ham…. lysten til bare at kaste mig over ham…. men det forbudte tænder mig…. 

Ligger uroligt og leger….  rykker igen rundt i sengen….. og han kommer op på siden af mig…. stikker hurtigt pikken i min mund….. smager den første presperm…. og nyder det… smiler til ham…. stadig med dildoen i mig…. dybt…. siger hæst at jeg ville ønske det var hans pik de gled ind og ud…. håbefuldt…. 😉

Han kigger….. og begynder at lege med sine fingre…. der nu er oppe i mig sammen med dildoen…. der går få sekunder og jeg høre de velkendte sprøjt… og mærker varmen og en stilhed breder sig over mig, da orgasmen slår mig ned…. jeg kommer igen …. og igen…. gisper efter vejret…. han ved præcis hvad han gør ved mig….  

Vi vender lidt rundt igen og jeg tar dildoen ud…. han kommer hurtigt over…. sætter sig mellem mine ben og jeg ser hans lækre pik og håber den snart gilder op i mig…. men det gør hans håns stedet for…. der går igen sekunder før den klare væske vælter ud af mig… ved ikke hvordan han gør det…. men han gør det godt…. kommer let….. men han stopper ikke og krænger mit ben ud til siden og tvinger sin hånd op i mig…. jeg mister pusten fuldstændig et par sekunder…. og visker jeg kommer…. jeg kommer…. og orgasmen vælter derefter ind over mig…. han fortsætter …. og orgasmer ruller bare på….. til tårerne triller ned af mine kinder…. og jeg nærmest hulker…. jeg kom for vildt der…. 2 sekunder på siden med hans hånd på min fisse… han har hårdt fat..…. 

Ville så gerne bare sidde på hans ansigt….. men nej…. han rejser sig ….. og går ind over mit ansigt…. og jeg får lov til at slikke hans kugler og bag i…. super frækt…. og jeg er vild med at det tænder ham så meget…. det forbudte og lidt kinky….

Han ligger mig på siden og ligger sig så han har et ben imellem mine…. og vi ligger hver især og leger…. tæt og alligevel ikke for tæt….. men nyder berøringen…. og hans nærvær…. 

Han beder mig at gå på alle 4…. hurtigt vender jeg mig og hans hånd arbejder i mig…. mit meget våde mig…. hans hånd rammer igen min balle …. hårdt og uforudset…. det tænder mig endnu mere denne gang…. og specielt fordi han lidt hårdt straks efter fylder mig….. og jeg igen kommer…. og kommer…. mærker det løber ud af mig med safter…. han er hård….. og jeg bliver for følsom efter de mange orgasmer…. så ruller rundt…. ligger igen blottet drivende våd…. og åben…. og han skynder sig at ta sin mobil og filme det…. 

Inden han siger……  kom….. han tar mig med ud i brusekabinen…. sætter sig og siger kom….. du skal gør mig våd….. stiller mig over ham…. pludselig genert…. og beder ham lege med mig….. straks efter kommer der lidt….. han smiler…. og siger mer….. og begynder igen at lege med mig….. og denne gang kommer der mere…. han sluger det han kan….. men han er våd langt ned af hans lækre veltrænede bryst og mave….. gyldne frække dråber der tænder ham helt sindsygt ….. og han rejser sig…. siger din tur…. sæt dig…. 

Sætter mig straks på hug foran ham….. og tar imod…. han leger selv…. tar imod han kridhvide lækre varme sperm…. sluger det jeg får lov til….. men en del ender på mine bryster…. kigger og kan se der stadig er meget på hans pik….. læner mig frem og slikker ham blidt …. han trækker sig… men jeg får alligevel lov til at gøre ham ren…. 

FU.. det er frækt med ham …. HVER ENESTE GANG….. 

En kaffe og sludder bagefter… og et par dejlige kys og det lækre velkendte kram….. 

Comments are closed.