Vådt besøg og forkælelse af en single kvinde…

I sommers da vi flere gange besøgte Vesterlyng, faldt vi i snak med nogle single kvinder derude. De var nysgerrige over hvem vi nu var, og de kom over og hilste på… Den ene af kvinderne var ret fræk og Q sagde da vi gik… “Hende måtte du godt lege med”…. Vi har siden mødt hende kort en anden gang derude og jeg (M) har liket nogle af hendes billeder på Scor siden hen.
En dag skrev hun så til os på Scor, og takkede for likes af hendes billeder… Vi skrev lidt frem og tilbage og Q sagde igen at jeg gerne måtte lege med hende… Jeg spurgte om vi kunne være hos hende…og vupti havde vi lavet en aftale….


Den aftale var så en date denne lørdag….
Jeg ankom til hendes hus med en flaske vin…. Vi startede med at sidde i sofaen og sludre lidt…. Tror vi begge var ret nervøse…men det gik da ok….Q skulle samtidig have besøg i sommerhuset, så jeg afventede også lige en sms fra hende om at alt var ok.


Efter noget tid begyndte vi at kysse…. og hænderne bevægede sig hurtigt rundt og jeg mærkede at hun var meget våd… jeg rørte lidt og hun sagde…”ikke her, har bliver bare vådt”…. og så gik vi ind i hendes seng istedet…. Her blev der kysset og pillet lidt mere og inden der var gået 30 sekunder sejlede sengen….. Jeg har aldrig set noget så vildt….super frækt og dejligt vådt…. Herefter var det stort set en lang omgang med slikken, pillen, kyssen og forkælelse af kvinden i over en time, som sluttede med at jeg tog hende imens hun lå på ryggen….


Kort pause og lidt vand, og vi var igang igen….denne gang nok lidt kortere og det kunne mærkes at vi havde brugt meget energi på første runde…. Vi lå og sludrede lidt mere og da Q skrev at hendes date var kørt, så kyssede vi farvel og jeg kørte mod sommerhuset igen..


Tak til en skøn kvinde for en super våd og fræk aften.

Comments are closed.