Endnu et lækkert besøg i knaldhytten :-)

En lækker fyr skriver til os på Scor.dk…. 

Jeg synes han virker bekendt og spørger om han har været der før…. næææææ …. Nåååå men vi skriver videre og han virker super fræk….. 

Da vi jo har store børn der følger godt med i hvad der sker… og det er svært at logge ind på scor hele tiden, spurgte jeg om vi skulle skrive på messenger… ja da…. 

Det viser sig der, at han er en fyr der skrev til mig for ca. 11 år siden inde på Facebook… desværre var han dengang ikke helt til par og vi var dengang kun til møder sammen som et par…. så den endte hurtigt der…. 

Det griner vi lidt af herhjemme…. men mega dejlig fyr som bare skriver de helt rigtige ting og bare virker super fræk og lækker…. såååååå et frækt møde bliver aftalt…. og han skal komme op i sommerhuset…. hehe og M har faktisk en dejlig aftale med en fræk kvinde vi har mødt på Vesterlyng samme aften… aldrig prøvet før…. og noget vi trængte til …. 

M kører afsted…. godt nervøs skriver jeg lidt med fyren… frem og tilbage og er egentlig nok lidt nervøs for at han slet ikke er det for mig…. 

Nåååååå men en bil kommer i mørket…. men har desværre lidt svært ved at finde ud af hvor han skal parkere…. og da vores grund går lidt ned af, kombineret med at det har massivt regnet de sidste dage ….. ender han faktisk med at sidde fast…. han forsøger frem og tilbage…. men fast sidder bilen….

Jeg får råbt til ham at det må vi kigge på når M kommer hjem…. og han kommer indenfor…. Vi griner lidt af det….. men kort efter kysser vi…. som aftalt…. SHIIIIIIIIIIIIIIIIT….. nogle frække lækre kys der nærmest får mig i gulvet…. det kan vi virkelig finde ud af sammen…. vi står lidt og kysser….. og piller…. og hans hænder er hurtigt under den åbne kimono som han gerne ville se mig i…. Jeg får åbnet hans skjorte ….. og de høje hæle begynder at vakle… stiller mig og holder fast i spisebordet…. og han vender mig rundt…. så jeg kan mærke hans stive pik igennemhans bukser og helt op af mig…. 

Han tar mig lidt hårdt i håret og om halsen…. napper mig…. i nakken og ned af krave benet…. jeg stønner højlydt og han tænder mig….. 

Får vendt mig…. åbnet hans bukser og den lækre pik kommer frem….. hey jeg glemte altså at ta min penis ring på får han sagt…. smiler og sutter videre…. han fumler …. og får sat den på….. super lækker stiv pik…. til mig…..

Jeg får vist der visket…. Kom…. vi går over i soveværelset…. Han tar resten af tøjet af…. imens jeg sidder og lurer på ham…. vi kysser vist lidt….. inden han bukker sig ned…. og begynder at slikke mig…. muuuumsssss….. det kan han også ret godt finde ud af…. Intens lækker leg….. og hvad vi laver hvornår, det flyder lidt ud…. 

Han er sød…. rør på den dejligste måde…. leger med mig…. og mærker efter …. kysser ind imellem… smager mig selv…. 

Vender rundt og sætter mig mellem han ben…. og sutter ham… leger med hans kugler…. lidt hårdt…. inden jeg sætter mig op på ham…. køre frem og tilbage på hans pik… kan høre…. og mærker jeg er ret våd nu….. og lader ham mærke det…. inden jeg rykker mig …. og lader ham trænge op i mig….. Rider ham stille og roligt….imens han lege med mine bryster….. og jeg med hans brystkasse og brystvorter…. vi kysser vist også lidt….. 

Ligger mig ned ….. og han leger mere med mig… får mig til at sprøjte….. ikke meget …. men våd nok til at han han fiste mig…. både liggende og stående på alle 4…. selvom det er svært for mig…. nyder det …. kommer….. og kommer…..

Leger med ham…. han er stort set sten hård fra han kommer…. lækker pik og frækt med hans pik ring …. og jeg er nød til at mærke ham mere…. han ligger sig mellem mine ben og trænger laaaangsomt op i mig….. dybt….. tar mig som jeg kan lide det ;-)….. mere intenst…. mere af det hele…. til vi sammen kommer dejligt…. 

Vælter om….. svedige….. men nusser og hygger….. super dejligt….. 

Nååååå må ha lidt at drikke….. og ha er vist også lidt bekymret for sin bil der sidder fast i mudderet…. sååååå vi ta tøjet på og går ud og kigger…. men fast sidder den… Selvom vi sammen prøver med brædder…. og hiv og skub….. må der ringes efter hjælp…. som heldigvis kommer en halv times tid efter og får ham fri 🙂 

Vi grinede heldigvis af det og blev enige om at denne date ville ku huskes 😉 

Farvel kram og kys…. og nok egentlig lidt med en der ikke helt er et match…. han leder efter noget mere end jeg gør…. men vi må se hvad tiden bringer…..

Comments are closed.