Pause i løbeturen…..

Har et par gange mødt denne frække fyr…. En gang på Stranden i Vesterlyng og en gang i sommerhuset kun mig…. 

Har skrevet lidt med ham, men det har ikke rigtig passet sammen…. Men han skrev lige fredag om vi også var i sommerhuset… for det var han sammen med familien hen over efterårsferien…. De kom dog først lørdag og vi var heroppe allerede fredag… 

Det kunne evt passe med et frækt besøg her lørdag eftermiddag…. men han skulle lige løbe og ville da kigge ind forbi og lure os…. Vi skrev lidt frem og tilbage i løbet af formiddagen… og det tændte mig…. og da han skrev han løb, skyndte jeg mig i bad….. en hurtig shaver…. og så var jeg velduftende…..

Da jeg kommer ud når jeg lige at lave mig en kaffe, da jeg ser han er i indkørselen…. mon han har læst den sidste besked…. hvor jeg skrev han skulle komme og ta mig…. 

Det havde han ikke….. men sjovt nok var han med på ideen….. og vi begynder straks at kysse helt vildt…. M er stadig i haven … han så godt han kom…. men vi havde aftalt det bare var han og jeg….

Hiver ham med over i soveværelset…. det er lidt frækt at han er svedig og let forpustet…. men måske ikke så fair overfor ham…. det må være svært at omstille sig… han hiver sine bukser ned og jeg begynder at sutte ham…. 

Får suttet ham stiv….. og spørg om jeg skal ta et kondom….. jaaaaa….. leger med ham… spiller hans lækre pik…. og nyder legen….. vender mig om og er klar til at tage imod ham…. 

Han spørg om jeg er klar og jeg siger jaaaaaa….. mærker hans fingre i mig og han siger straks, det kan jeg mærker….. ved jeg er våd og tændt….. han er en høj mand og jeg jo en lille lort, så ikke så nemt…. men mærker ham…. og han tar mig dejligt….

Vi vender rundt og han begynder at lege med mig ….. han kan noget med sine fingre…. og jeg er drivende våd….  sætter mig op og begynder igen at sutte ham…. men han beder mig spille den af på ham…. gør det…. imens han lege med mig og med mine bryster, han er hård ved dem…. og jeg har såååå følsomme brystvorter at jeg må stoppe ham…. han er sød og slikker dem derefter forsigtigt…. Jeg kan kun hårdt hvis jeg virkelig er tændt og legen har været igang længere….…. super frækt…. 

Han tar mig igen bagfra…. men beder mig ligge mig på ryggen… hvor han igen trænger dybt op i mig…. mega dejligt….. mærker ham…. helt….. og han siger det er dejligt…. og han er sååååå tæt på….. 

Trækker sig ud og spørg hvor jeg vil ha ham…. over mig siger jeg hæst…. vil ha endnu et frækt billede med hans lækre hvide sperm…. spiller hans pik lidt han selv overtager…. og kommer udover mig…. stående henover mig rammer han plet…. 

Suuuuuper frækt med et hurtigt dyrisk besøg…. sikker på der bliver flere af dem 😉

Comments are closed.