Nogle frække og intime besøg…

Jeg M, har gennem nogle måneder set en super fræk singlekvinde nogle gange… En super lækker og meget eftertragtet kvinde på min egen alder… høj og med en smuk naturlig krop og nogle lækre store naturlige bryster….

Det var helt nyt første gang for mig, at tage hjem til en singlekvinde og utrolig vildt at Q kan gi mig disse oplevelser. Jeg er dybt taknemmelig og glad for at kunne få lov til dette.

Jeg har mest set hende hjemme hos hende….typisk en eftermiddag i weekenden hvor jeg ankommer….og så går vi ret hurtigt ind i hendes soveværelse og i gang…. Den ene gang kom jeg dog direkte fra job, og startede med et bad sammen med hende…..super frækt…..og vådt på mange måder…. Hun er en kvinde der elsker at sprøjte….og der bliver ikke holdt tilbage….så der er altid dejligt vådt over det hele når vi har leget…. Typisk er vi igang i 2-3 timer med nogle pauser og det er mest forkælelse af hende på nær når jeg trænger op i hende og vi gi’r den gas…..

Det har været vildt let at aftale nye dage med kvinden… har endnu ikke prøvet at forslå en dag/tid hvor hun ikke har kunne og det er virkelig fantastisk… Noget som vi har søgt vildt meget efter hos fyre til Q også…og som er så svært at finde….. uanset om de er singler eller ej….
Nå…. Q har mødt kvinden et par gange og de skriver også en del sammen på Scor, så hun er bestemt ikke fremmed for Q som sådan og kvinden har et meget respektfuldt og afslappet forhold til os som par, og det er super vigtig så Q her føler sig tryg.

I mellem de frække besøg er der ikke så meget kontakt, og hvis der er, så er det typisk Q der skriver med hende….men altid  en vildt hyggelig stemning…. Vi har også en gang mødt hende til en fredagsbar, men det kommer der en selvstændig blog om en dag 🙂

Alt i alt nogle super frække oplevelser som jeg sætter rigtig stor pris på….. vådt, frækt, intimt og afslappende…. MUMS!!

Tak til den dejlige kvinde og endnu mere til min fantastisk skønne Q.

Comments are closed.