Endelig ….. efter temmelig mange år’s skriverier….

Han har været min absolut mest trofaste følger og har læst stort set alt på vores blog…..en dejlig fyr…

NU måtte det være…. Vi aftaler kaffe hos ham…. en hellig søndag….

Jeg ankommer…. viiiildt nervøs og spændt…. og glæder mig…. 
Han åbner og er ligeså sød som jeg har regnet med… Vi tager en kaffe og sidder og sludrer om løst og fast i hans store sofa… Han er pæn i tøjet og det er mega hyggeligt…. 
Han tar heldigvis initiativet og læner sig over mod mig…. vi kysser…. dejlige bløde kys…. der langsomt tænder mig…. og vores hænder er da også rundt på hinandens kroppe…. og stemningen bliver hurtigt meget hedere….. Hans frække hænder finder vejen op under min kjole… 😉 og han finder vist hurtigt ud af han har tændt mig… kan høre og mærke jeg er ret våd…. rør ham uden på bukserne…. nusser…. sludrer lidt mere…. men beslutter efter endnu nogle lækre kys at vi må i soveværelset…. 
Lister ovenpå…. der er gjort hyggeligt… stearinlys og musik… vi smider hurtigt tøjet…. kysser lidt stående… jeg får lov til at se og mærke hans lækre pik…..vi ligger os, kysser og nusser mere…. mærker hinanden af…. og nyder…. tiden er der… og vi har ikke travlt…. men alligevel bliver det hurtigt frækkere…. og dynerne ryger på gulvet og han finder et håndklæde…. hurtigt bliver der pillet mere og mere og jeg høre den velkendte våde lyd…. men noget er anderledes det føles bedre…. det er mere intenst, han gør noget der ikke er prøvet før…. og jeg synes den grad om det…. og kommer ret hurtigt i en lille fin orgasme og endnu en ….

Min tur derefter…. begyndte laaaaangsomt at sutte ham… blødt og vådt…. stille og roligt mærker jeg mig frem…. nusser hans kugler imens…. men jeg er bare som jeg er, og hurtigt bliver jeg ret så grådig tror jeg … nyder at smage hans pik…. se og mærke hans reaktioner…. han vrider sig…. og jeg tvivler et øjeblik på om jeg er for hård…. men han siger det er dejligt så jeg fortsætter ufortrødent …. og giver mig hen… nyder det…. kigger op på ham…. og legene slikker jeg og kysser hans pik ….. ligger mig op ved siden af ham… puster ud et øjeblik…. vi sludrer lige kort…. inden vi igen kysser dejligt…. han ligger sig ned mellem mine ben og slikker mig og det kan han da virkelig også…. jeg må ha et fast greb i madrassen da han begynder at lege med sine fingre i mig også…. er pladdervåd nu…. nu er det mig der vrider mig og håber at der ikke er lyt for jeg er ikke stille….. 
Jeg mærker hans fingre gå dybere og dybere…. og jeg mister fuldstændig pusten da hans hånd ryger helt op i mig…. får hæst sagt at jeg hurtigt kommer…. og det gør jeg… han fortsætter og jeg kommer deeeejligt …. han fortsætter og jeg kommer igen…. og igen…. er sikker på alt er vådt…. jeg har forsøgt at lege med ham imens… men jeg er ikke virkelig god til at multitaske når jeg nyder …. 
Men han er stadig dejlig stiv…. men vi ligger os igen og lige puster ud…. ret vild med at vi leger og bare nyder det… det føles naturligt og lækkert…. 
Men kort efter kysser vi igen…. og jeg sætter mig op på ham… mærker han er stiv mod mig… det er frækt det er lidt forbudt… at være tæt på og alligevel langt fra… han mumler der er kondomer på sengebordet og jeg tar det til ham…. Han tager det på og jeg sætter mig nedover ham… uhmmmm lækkert…. og jeg begynder at ride ham let… det er ikke min ynglings stilling… men gør det for ham…. og det er jo ret ok 😉
Men jeg må ned og ligge …. han leger med mig igen….inden jeg er nød til at mærke ham i mig igen…. han tar mig dejligt bagfra…. udover sengekanten 😉 skyder røven helt over mod ham og bare går imod og nyder det…. tror måske også jeg får at klaps…. endnu mere lækkert 😉 
Tror vi bytter rundt og leger mere…. legen er nu nok bare flydt ud for mig…. ren nydelse…. svedige…. tændte …. men jeg er også tilfreds og smiler stort og vil gøre noget for ham…. sutter ham lidt … han ligger sig og jeg kan ligge mellem hans ben…. og se på ham… hans frække øjne…. smil…. og med hans lækre pik og kugler i min mund…. starter igen forsigtig …. og legende…. tungen der mærker efter…. føler… smager de første dråber…. inden jeg fortsætter ned af…. sutter ham mere intenst…. vådt og grådigt…. hans krop reagere og det tænder mig…. og jeg smiler…. og fortsætter…. hurtigere og hurtigere…. kan mærke han er tæt på nu…. og jeg giver den gas…. tar den dybere…. længere tid ned i halsen…. og sætter igen farten helt op…. til hele hans krop spændes og jeg høre ham stønne…. og så kommer de varme stråler…. af den lækreste sperm…. der rammer min tunge og hals…. jeg tar bare imod…. sætter tempoet ned og nyder at sutter mere stille og roligt imens hans nydelse stilner af…. sluger…. smiler…. og vi ligger tæt igen… 

Meeeeega dejlig aften i selskab med den dejligste mand 🙂

Comments are closed.