Frækt maler besøg….

Al for lang tid siden…. En skulder der driller og en laaaaang forkølelse gjorde der gik endnu længere…. 

Men vi fandt en dag hvor jeg ku smide manden og børnene ud af hjemmet…. På M’s fødselsdag 🙂

Oplægget er nok mest kaffe….. men vi begynder ret meget at kysse ude i gangen….. og jeg lokker ham med ovenpå…. Egentlig ikke vildt forberedt…. Så fordi jeg kommer direkte fra min fys har jeg ikke det frække undertøj på….

Står og kysser og det bliver mere og intenst…. Vild med hans lækre kys og hånden der er over alt på mig… vi ligger os ned på sengen…. Nusser og kysser…. sludre ind imellem …. Og nyder hinandens selskab efter lang tid hvor vi ikke har ses…. 

Vi har tiden til det…. Og det er mega dejligt afslappende… og det tænder mig…. vi kysser mere og mere og det bliver bare mere liderligt og intenst igen…. Han leger med mig…. Hans tunge forkæler mig….. og jeg ryger tilbage til dejlige frække mindre med ham…

Vi leger mere og mere og jeg er simpelthen nød til at mærke ham…. Sætter mig op og åbner hans bukser…. Og leger med ham… smager ham lidt…. Og finder et kondom frem…. 

Vil mærke ham….. ha ham bagfra…. Og det får jeg… klynker let da han langsomt trænger op i mig….. dybt og lækkert…. Og der går ikke lang tid før jeg mærker den dejligste følelse og ved jeg kommer kort efter… strammer hvad jeg kan…. Og kan høre på ham han kæmper….. imens jeg mærker hans lækre pik køre ind og ud af mig…. 

Jeg er ikke fair….. og skyder røven helt bagud…. Og tar imod ham…. Tar imod ham da han kommer…. I det samme som jeg gør det…. 

Ligger og putter og nyder….. tar en kaffe og får sludret igennem bagefter…. Dejligste selskab på mange måder…. 

Glæder mig til en dag med tid og ro …. Og ingen maler pletter 😉

Comments are closed.