Ny date….i Ishøj

M mente at efter et par hårde uger og nogle dårlige dates tilbage i det gamle år, så havde jeg brug for noget positivt og noget bekræftelse 🙂 …….og det ku jeg få igennem en single profil på Scor.dk åbenbart…. så vupti havde han lavet en profil til mig….. og vupti så strømmede det ind med breve … og det var maaaaaaaaange breve…. så hele vores dejlige alene weekend gik med at svare breve på scor….

Virkelig slået bagover af taknemlighed og virkelig smigret….. sorterede dem og fandt et par af dem i bunken, der var seriøse og som gerne ville noget….. og hvad var det så jeg søgte gennem denne profil… en lækker elsker der har stedet…. Tiden og lysten til det og lidt extra…

Igennem denne profil skriver en super sød mand ikke langt fra hvor vi bor… og ret hurtigt er vi nok på bølgelængde…. Og jeg synes der er noget der pirre min nysgerrighed…. Og vi får hurtigt aftalt et møde…. Selvom jeg egentlig bare har alt rigeligt denne uge både med job og ja vi skal til Gran Canaria igen ….
Jeg ankommer hos ham ved 20 tiden som aftalt. Han er sød og venter nede på parkerings pladsen ved hvor han bor med en P-billet…. Galant…. og sødt…. 
Går op til ham og sludrer ret hurtigt hyggeligt sammen …. Pæn mand….. høj…. Det troede jeg ikke…. Jeg er ret virtuel og kigger nok mere end jeg læser…. 
Ser hans lejlighed …. og er lidt nervøs og spændt…. Og sludrer nok bare for at sludre…. Er altid ret nervøs…. Og mega spændt…. 


Vi sætter os i sofaen og begynder at sludre noget mere…. Rigtig hyggeligt og det viser sig vi begge har været det samme sted flere gange… blandt andet vores aller første Scor.dk fest, i den gang den bedste klub Loungen 🙂 Virkelig morsomt…. Snakken går lystigt…. og vi når ret langt rundt om det hele inden han læner sig over mod mig og kysser mig…. WOW…… 
De frækkeste dejligste kys…. våde… blide… med kraft… og en liderlighed begynder at brede sig hos mig… sludrer lidt igen …. Og han fortæller om sine reb…. Og vil vise mig det… super nysgerrig, ikke fordi det nødvendigvis tænder mig… men fordi jeg synes det er spændende at lære noget om ham … og om folks seksualitet…. vi rejser os…. Og han viser hans taske…. Med både piske og reb…. Lækreste piske… og det giber nok lidt i mig indvendigt…. ville gerne prøve det en dag…. når jeg er klar….. med den rette mand…. Ham skal jeg kende….
Vi går over mod sofaen… men han kommer bagfra og holder om mig …. Og føre mig mod soveværelset….. hvor vi ligger os ned sammen på sengen …. Kigger på hinanden…. sludrer og kysser… de aller dejligste kys igen…. 
Kan ikke huske om han har taget sit tøj af eller hvornår han har det …. Men det ryger ihverfald på et tidspunkt… og den dejligste krop kommer til syne…. Trimmet forneden…. Og bare lækker…. 
Nyder nærværet…. Kroppe mod hinanden…. Kys…. Og hænder der undersøger for første gang… super pirrende…. Hans hænder der leger med mig…. Forkæler mig…. Og virkelig giver mig noget…. De kan noget og mine hænder bore sig ned i dynen…. Og han er ikke i tvivl om jeg nyder det…. 
Han giver de dejligste komplementer… og jeg er allerede ret pjattet med ham…. Og siger det til ham…. 
Vi vender lidt rundt og jeg får chancen for at forkæle ham…. Leger forsigtigt med hans pik…. Nusser om den…. Inden jeg tar den i munden…. Vådt…. stille og roligt starter jeg… tændes ….. og fortsætter…. Han ligger på ryggen og jeg ligger mellem hans ben…. Kan se ham…. Hans frække tændte øjne…. 
Nyder legen der bare flyder… ikke så mange ord…. Men bare 2 nøgne kroppe…. 
Bytter rundt igen…. Og han ender mellem mine ben…. Og begynder forsigtigt at slikke mig…. Samtidig med et par fingre leger i mig… det kan han virkelig finde ud af… som i virkelig…. Og der går ikke længe før jeg mærker jeg er VÅD…. Som i VÅD….. og den første lille orgasme melder sig….. 
Han pirrer mig …. Stopper lidt op…. Og kommer op og kysser mig…. Smager mig selv på han læber… og mærker hans krop mellem mine ben….
Hans lækre pik der rammer min klit…. og sender en varme igennem mig….. Kys der giver mig den største lyst…. Krænger benene om ham…. Og nyder de gyngende bevægelser…. Inden han trænger op i mig….. gisper kort…. Og hovedet ryger tilbage…. Og jeg holder endnu mere fast i ham….. og føler efter….. mærker ham… strammer om ham….
Jeg er drivende våd….. og kan høre det nærmest svupper…. Men det er virkelig dejligt…. Og jeg nyder….kommer i en dejlig lille orgasme…. såååå dejligt….. til vi puster lidt ud….
Ligger side om side og sludre …. Om alt muligt…. Om vi gerne vil ses igen…. Og lyster…. 

Mega dejligt møde… med en skøn mand…. Glæder mig til at se hvad tiden bringer…. 

Comments are closed.