Sidste aften….

Så er det blevet sidste aften i denne omgang….

Efter en hyggelig dag ved poolen hvor vi sugede de sidste stråler ud af solen og hygge sludrede med et dejlig dansk par vi kender, var det blevet tid til aftensmad… Vi valgte for 3. Gang at besøge El Poncho Steakhouse….og det blev absolut ingen skuffelse…. Vi fik igen den lækreste bøf og lidt morsomt sad det par som jeg (M) var inde med nogle dage inden….

Efter maden var vi lige kort på Imagine bar med det danske par vi kender….og fik en enkelt sjus, inden vi suser ned i Secrets. Her starter det lidt stille i forhold til at det er lørdag og fest…sikker fordi der også i går var Valentines party….men hold nu op det ændrer sig hurtigt…. Det vælter ind med folk, og til sidst er det nok det mest fyldte Secrets vi har oplevet….

2 super lækre engelske par fra LM kommer ind og står og hygger ved siden af os…og flere andre ret lækre par står rundt om os….  Der kommer på et tidspunkt 2 par ind, hvor mændene er ret stille med kvinderne flirter med alle og tager på alle…. De står og bestiller lige ved os og den ene er ret fræk at se på… Vi går nogle runder, men par området er helt fyldt med par der mest ligger med egne partnere…..så vi ender i baren igen og Q siger jeg skal gå en runde selv, da der ikke rigtig er nogle fyre til hende….

Efter et par runder ser jeg det ene af de to par hvor kvinderne var fremme i skoene….Hun kommer hen til mig med manden lidt i baggrunden og kort tid efter står vi midt i baren og kysser og piller…. vildt frækt….. hun leger med mig uden på bukserne og jeg har fundet hendes nøgne fisse….. Manden står 2 m bagved og kigger….. Jeg spørger om vi skal gå i et rum og hun nikker… Manden går med og lurer kun…

Vi kysser først og jeg bliver sten hård…. men har lyst til at lege med hende… hun har en super lækker fisse og jeg ender med at slikke og lege og få hende til komme en del gange….. til sidst siger hun at hun ikke kan mere leg, men at jeg gerne må tage hende hvis jeg har gummi…..det har jeg, men er simpelthen for færdig….. 

Jeg ved at Q sidder alene derude og at vi 4-5 timer senere skal køre til lufthavnen….. Så mod min vilje siger jeg tak og går ud……

Vi siger farvel til alle….som altid en rigtig hår oplevelse…..og smutter hjem til 4 timers søvn…

Tak til alle for en dejlig ferie som altid….det er og bliver vores paradis og vi kommer tilbage til Juli 🙂

,

Comments are closed.