Alene i klub….

….igen….

Q er igen desværre ikke på toppen… Forkølelsen har stadig fat, og de få timers søvn, alkohol og nok også en del stress hjemmefra har gjort det svært at komme af med….så i aften vil Q hellere sove lidt tidligt for også forhåbentlig at kunne være frisk til den sidste weekend….. Så jeg M tager igen alene i klub.

Jeg kommer ind på Secrets og der er allerede en del……jeg ser et super lækkert par stå lige inden for i baren….men står og hygger, danser og taler med de ansatte en tid…. Parret hvor jeg en del gange har leget med hende kommer også og de stiller sig ved siden af mig…. Vi danser og flirter lidt, og jeg kan fornemme kvinden fra det lækre par lurer lidt i det skjulte….

Efter noget tid går jeg en runde i single området og ser det lækre par går om hjørnet til et rum der er lidt afsides…. Jeg går efter og snart står 4-5 fyre og kigger på at parret kysser og piller…. De står helt i hjørnet og viser ingen interesse for andre end dem selv….og efter noget tid stopper de og går ud…. Jeg tænker gå ud i baren igen, men lige da de går forbi et privat rum, går de ind og hun griber fat i min arm og trækker mig med….. YES…..

Hurtigt går de igang og smider alt tøj….super lækker kvinde….. og ser fyren har en KÆMPE p.. Jeg bliver helt forvirret fordi det ikke var ventet og selvom jeg leger med hende og hun sutter mig…ja så bliver jeg taget af præstations angst…. Den vil bare IKKE stå….. Pinligt…..

Jeg leger med hende imens han tager hende bagfra og hun kommer…. og til sidst får jeg hende til at sprøjte vildt…. Jeg takker og undskylder og går ud….. 2 min senere står jeg i gloryhole området og er hård som sten…. TYPISK… tak for hjælpen kære pik….. En kvinde ser jeg står med stiv pik og hun går ned på knæ og sutter mig…. Vildt godt og jeg kommer i hendes mund…..

Tager en drink og lusker ind og lurer igen….. Det er som om alle bare er i single området denne aften… vildt mange der leger overalt…. En ret pæn kvinde hiver i min arm….hun lægger sig på en madras ved siden af et andet par og jeg leger med hende…. Hun sprøjter MEGET og efter noget tid siger hun at hun vil mærke mig……men ved at jeg slet ikke er klar igen nu…så takker nej og smutter ud i baren igen….

Kort efter kører jeg hjem til Q, som lige er vågnet efter hun har hostet….. Vi får en kort sludder om hvad jeg har lavet og så sover vi 🙂

Tak for endnu en fræk aften….og bliv nu frisk skat 🙂

Comments are closed.