Et par stille aftener….

….i Secrets….

Vi hygger mest i baren og sludrer med folk…. Det er gudskelov også super dejligt og en af de fantastiske ting ved Secrets, at uanset hvor meget eller lidt frækt der sker, så er det altid super dejligt at være der 🙂

Den ene af aftenerne var jeg M en tur inde i single området og lure…. En rigtig skarp blond kvinde jeg havde set på dansegulvet tidligere kom med hendes mand hen til “bur” områret (der hvor par og singler kan se og røre)…. Kvinden kiggede lidt rundt og suttede et par singlefyre…. manden begyndte at tage hende bagfra imens… hun fik øje på mig og bevægede sig mod mig….. Hun begyndte at sutte og ret godt faktisk…imens hun mærker på mit bryst og overkrop…. og der går ikke lang tid før jeg kan mærke at det er oppe over… hun fornemmer det og tager mig dybt…. og jeg kommer langt nede i halsen på hende….

En fræk lille oplevelse 🙂

Comments are closed.