Feeeedt….

….i Secrets….

Først middag på Il pomodoro 🙂 lyst til pasta og får den lækreste pasta med laks…. Whats not to like…. 

Der er 2 engelske par deroppe som vi har set på LM…. Og ved de kender en del der …. Blandt andet en kvinde med en klub i UK som også er hernede… og som vi fik hilst på…. Super hyggeligt…

Vi kommer til at at snake med Kiko om hvor og hvordan…. Og de er helt tilbage fra en tid hvor en der hedder Mandy var bestyrer af LM….og som vi ofte sås med og som vi tog med op på restauranten 🙂 og hun blev begejstret selvfølgelig og har ofte selv haft selskaber med derop … Lidt skægt at der så mange år efter kommer nogen igennem os….  Og vi griner da også lidt af der ret ofte sidder andre swingede der…. 

SÅÅÅÅÅÅÅ husk at ta et kig forbi…. Dejligste italienske mad…. Og dejlig betjening…. Sig i kender os og så får i lidt rabat 😉

Nåååååå men vi måtte videre…. Der var jo fest…. I Secret 🙂 mega hyggeligt og der bliver altid gjort lidt extra ud af det hele… og ofte mange mennesker… men men desværre også det italienske par vi er blvet gode venner med, deres sidste dag… og det er bare altid ret vemodigt…. 

De kommer endelig og er i både og humør…. For der skal gives gas for det er jo sidste aften…. Men samtidig ret trist…. 

Efter en drink griner hun og hiver en strap on op af posen…. Det var en joke dagen inden at hun ville tage drengene med den… Sååååå der bliver grinet godt og nogen måske lidt mindre end andre…

Der går lidt så forsvinder de begge…. Og såååååå kommer hun ellers tilbage… iført den frækkeste corsage…. Høje støvler…. Og hendes lækre strap-on…. Og en Magic wand i hånden….. hun er såååå super fræk….

Der bliver grinet fjollet og hygget max…. Pludselig kigger hun på mig…. Og hiver op i min kjole…. Lidt genert er jeg…. Har jo aldrig trusser på…. Hun leger forsigtigt med Magic wanden …. Både på mine lår og på min fisse…. Lidt frækt… og såååå grænseoverskridende at sidde der midt i baren som idag er fyldt og flere kigger med….. men sjov og ballade…. 

Vi fjoller videre…. Drikker danser og hygger os som vi plejer 🙂

Men igen ….. viser hun mig hendes strap-on…. Og vil tage mig på barstolen…. Jeg kan godt se det kan blive lidt svært…. Så jeg hopper ned…. Og vender numsen til hende…. Hurtigt er hun oppe i mig….. og det føles nok noget mere dejligt end jeg nok lige havde forestillet mig 🙂 og jeg begynder at nyde det…. Selvom jeg er nød til at lukke fuldstændig af for omverdenen….. og jeg ved der står en hel del og kigger med…. Mærker en røv fuld…. Og en mere og et par mere…. Aner ikke hvem som gør det…. Nyder bar hendes hænder på mig ….. og bukker mig helt forover…. Tar imod…. 

Men der sker for meget til at man når der hvor nogen får noget ud af det….. så vi hygger videre…. 

Jeg går en tur rundt med M…. Og der er en hel del der allerede leger… men i de store parrum er det bare par der leger med deres egne partnere stort set… vi stiller os og kigger lidt…. Men smutter videre…. vi går ind i området for singlerne…. der sker ikke så meget …. Men en sød yngre fyr, vi har set et par dage forinden kommer hen…. M herfra smiler og siger giv den gas… jeg smutter ud…. Jeg taler lidt med ham…. Og vi kysser efter 2 min….  Og jeg tar ham i hånden og spørg om ikke vi skal gå privat… og joooo siger han…. heldigvis…. 

Vi smutter indenfor i et af de nye små rum der kan låses…. 

Kysser videre… og derfra går det bare slag i slag…. Han er sød…. Og meget med…. Leger med mig… piller…. Siger søde ting….

Vildt sød og opmærksom på mig…. Og god til at lege…. Og jeg nyder det virkelig…. Selvom vi er i klub og det hele er anderledes end et møde hjemme så føles det sån…. På den dejligste måde…. 

Sååååå helt igennem…. Endnu en super dejlig fræk aften 😉

Comments are closed.