WOW……

Hvilke klub besøg….. 

Dejlig aften… vi spiste på en af vores ynglings restauranter Addio Mare i San Fernando…. Fik dejlig bøf…og ynglingsvin … 

Derefter hjem i bad og gøre os præsentable….  Kommer til Secrets kl.23 og bliver taget imod af den lækre dørmand og den skønneste mand vi kender år tilbage, som tar imod os også… kys på munden 🙂 han er for dejlig….

Alle de skønne er på job …. Med undtagelse af en som virkelig virkelig er savnet…. <3

Vi hygger og danser som vi plejer… masser af grin og sjov og selvfølgelig sjusser og shots… og vores engelske og italienske venner kommer også… 

Der er en sjov stemning…. Ikke dårlig men heller ikke sån rigtig fed…. Og måske der heller ikke er så mange for os…

Der kommer et par frække fyre ind af døren…. Har øjenkontakt med den af dem… og tænker helt sikkert ja tak… men de går lidt rundt… vi går en tur …. Først ind i det store fine nye par område… Men der er det meget meget at folk kun ligger med deres egne partnere… så vi lurer lidt og går ud igen…. Kigger ind i det mindre single område…. Men der er der kun et par triste fyre der render rundt…. 

Vi går forbi fyrrene ud i baren og den ene træder lidt frem… jeg tar ham på maven… kigger ham i øjenene…. Men går videre…  Kigger et par gange mere efter dem…. Meeeeen tror de er nye og måske ikke helt er med…. Ejeren kommer hen til mig og spørger om de to fyre ku være noget… joooo men har det bedst med selv at finde dem… men ender med at sige ja og gå med hende…. 

Vi går hen mod de små rum i single området…. de 2 fyre går med og jeg med den ene i hånden…. Vildt søde…. vi smutter ind i et rum, men der står en del udenfor, så der er lidt tumult…. Men ind med os…. kysser med den ene af fyrene, men stopper og vender mig om…. Og der står en lille bitte lort af en mand, som har sneget sig med ind…. Øhhhhh nej tak…. Ejjjj må jeg ikke være med får han sagt på spansk… øhhhh nej tak… ud med ham og låser døren… de 2 fyre smiler og siger tak.. 

Vender mig om mod den ene…. Kigger ham frækt i øjnene og vi begynder at kysse… den anden fyr begynder at røre mig…. Hans frække hænder nusser mig og går på opdagelse…. Og finder ret hurtigt ud af der ikke er nogen trusser på under kjolen…. Jeg bukker mig…. Og åbner den anden fyr’s bukser og hiver hans lækre pik frem…. Den er halv slap…. Det synes jeg er frækt…. Jeg nyder at starte…. Nyder at få lov til at være hende der gør den stiv… så jeg tar den forsigtigt i min mund…. Og lader min tunge lege…. Blidt… legende…. Indtil han bliver mere stiv…. Og stor…. Som i en rigtig pæn stor str….. jeg fortsætter nu lidt grådigt…. Dybere…. Og han er ikke i tvivl om jeg nyder ham…. Han er sød…. Og kommer med de skønneste ord under vejs…. 

Det samme gør den anden fyr der nu leger intenst med mig…. Jeg har et ben oppe på den høje seng og det andet nede på gulvet…. Han kan noget med hans fingre… og det vare kun kort tid før jeg mærker mine lårbasser blive våde….. og den aller lækreste fornemmelse af en orgasme der ruller ind over mig… 

Jeg fortsætter med at lege med fyren hvis lækre pik er i min mund…. Alt imens deres hænder forkæler mig… på den dejligste måde…. De bruger mig…. jeg er fyldt ud …. Alle huller….. På en fræk måde… men er ikke i tvivl om de også nyder og sætter pris på det… de er gode med ord…. 

Fyren jeg sutter er ved at være klar….. han stønner og trækker sig kort ind imellem…. Ved han er tæt på…. Men sutter han stadig…. Til sidste overgiver han sig…. Og jeg får lov til at sutte ham…. Helt i bund…. Helt som jeg vil… imens jeg nusser hans kugler…. Kommer hans presperm…. 

Jeg fortsætter…. kan høre hans hæse støn…. Og mærker hans pik spændes fuldstændig…. Og mærker derefter de dejlige varme dråber…. Han kommer meget… og jeg nyder det…. Tar bare imod…. sluger…. 

Har fuldstændig glemt min egen nydelse…. Men vender tilbage til virkligheden et øjeblik….. kysser let på den anden fyr, der blev tilbage…. Og som har leget med mig imens…. 

Han leger stadig med mig…. Men vi ligger os ind på madrassen…. Kigger frækt på hinanden …. Og fortsætter…. hans fingre leger dybt i mig…. Og han er god til at mærke efter hvad jeg synes om…. 

Jeg sutter ham stiv…. Eller rettere endnu mere stiv for hans står allerede…. Og hold da op…. En super lækker stor dejlig pik…. Og jeg er nød til ikke at lave samme nummer som før…. Så han får taget et kondom på…. 

Jeg skynder mig at vende mig om …. Han trænger forsigtigt op i mig…. Men dybt…. Dejligt dybt…. Han har virkelig en lækker pik der fylder mig godt ud…. Leger med mit bagerste hul med en finger…. Imens han tar mig dejligt….. imens han leger med de tunge bryster der hænger frit….  Visker de frækkeste ord i mine øre… 

Vi vender rundt og han tar mig igen…. Mærker hans brystkasse…. Og hans balder…. Hænder der fortæller ham han skal fortsætte …. Såååååå frækt…. Og han fortsætter længe….

Forpustede stopper vi….. og har brug for vand og en pause….  Han er sød…. Takker mange gange…. 

Kys og da helt igennem…. Den aller frækkeste oplevelse med flere i laaaaang tid…

Comments are closed.