Single fyr….

Det er blevet torsdag og endnu en dejlig dag på Gran Canaria… Vi nyder det på LM og ligger og soler i de nye lækre dobbeltsenge rundt om poolen…. Fantastisk så lækkert det hele er blevet….

De sidste par dage har vi været på Secrets og hygget, grinet, danset og fået drinks….. og vi har stået en del med det engelske par fra sidste år og et nyt italiensk par…. Det har været super hyggeligt, men der har ikke rigtig være noget for os…. Vi har luret lidt rundt…men vi er nok blevet mere kræsne end i gamle dage…. I dag er det spise hjemme dag og da vi er færdige siger Q at hun rent faktisk vil blive hjemme…. Vi har begge været lidt ramte af ondt i halsen, men Q klart mest. Q mener dog stadig jeg skal tage afsted og efter meget “overtalelse” går jeg med til den tunge byrde 🙂

Jeg kommer ned på Secrets og der er faktisk rigtig mange mennesker….alle skal lige høre hvor Q er, og de fleste synes jeg er flink fordi jeg ligesom ofrer mig og holder fanen højt 🙂 Aftenen forløber som de fleste….drinks og lidt shots med de samme mennesker og bare hygge…

Da jeg har været der et par timer, tænker jeg det er tid til en lille runde…. Jeg er jo som single ret begrænset, da det meste af klubben kun er for par, og der er heller ingen i det åbne område….men da jeg kommer ud ser jeg en kvinde fra et par vi kender…. Vi mødte dem aftenen inden og jeg har leget med kvinden før…. En super lækker kvinde…..og vi falder hurtigt i snak….

Efter lidt tid bliver vi enige om at gå i privat rum…. manden som havde siddet ved et bord i baggrunden følger med…men skal ikke være med…. Vi kysser og piller og til sidst bliver det en lækker omgang på sengen…. Manden står under hele akten bare ved siden af sengen og venter….super fint med egen dørmand 🙂

Bagefter er det en hurtig drink og så hjem til Q…..som liger og sover tungt…. Håber såååå meget hun er klart til weekenden.

This post is also available in: enEnglish (English)

Comments are closed.